Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ 10 Haziran kuruçeşme arena
Yazar Mesaj
Hazal
Tarih 10 Haziran 2007 20:21
Mesaj konusu Re: 10 Haziran kuruçeşme arena
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
oooff yaaa herkes şuan kuruçeşme arena'da ve şebnem ferah2ın çıkmasını bekliyor bense evde oturmuş konseri hayal ediyorumm :'(
  Kullanıcının profilini görüntüle
sheytha
Tarih 5 Ağustos 2007 00:09
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 168
çok iyi bir konserdi herzamanki gibi yine estirdi
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Engin
Tarih 5 Ağustos 2007 00:15
Banlı
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Kaçırdım yaa o kenseri...
sheytha
Tarih 5 Ağustos 2007 00:19
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 168
keşke kaçırmasaydın engin çok kalabalık olur diye tahmin ediyordum ama tahmin etiğimden çok az insan vardı sanırsam kimsenin haberi yoktu ama kalabalık olmaması işimize yaradı hemen en öne geçip izliyebildik koçfest umarım seneyede sanatçı olarak şebnem ferahı seçer bu sene şeboyla turne yaptık denebilir koçfest sayesinde
Engin
Tarih 5 Ağustos 2007 00:22
Banlı
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Nispet mi yapıyorsun sheytha Zaten en son BKMdeki konserine gittim. Özlem içerisindeyim
sheytha
Tarih 5 Ağustos 2007 00:26
Aktif Üye
Aktif Üye
yok canım nispet yapmıyorum bende çok özlem içerisindeyim en yakın konseride bodrumda çok gitmek istiyorum ama param yok gidemiyorum umarım istanbulda konser verir özlem gideririz mümkün değil gidermek ama yetiniriz
Engin
Tarih 5 Ağustos 2007 00:29
Banlı
Haklısın bir an önce konser bekliyorum ben de... Ama 1 tane Şebnem hayranı arkadaşım vardı onunla da küsüz hep onunla giderdik Özür mü dileyeceğim artık ne yapacağım Sitece gitmek mümkün mü ya? Ben öyle uygulamalar duymuştum ama...
sheytha
Tarih 5 Ağustos 2007 00:31
Aktif Üye
Aktif Üye
ya evet haklısın sitece gidilse çok iyi olur ben bodrumada sitece gidelim demiştim ama kimseden ses soluk çıkmadı
Engin
Tarih 5 Ağustos 2007 00:34
Banlı
Site yönetimine burdan duyuralım o zaman konserlere sitece gitme gibi bir isteğimiz var. Böyle bir organizasyon yapılması mümkün müdür?
sinan
Tarih 5 Ağustos 2007 00:45
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1107
ben şu sıralar konserlere katılmam mümkün değil. özellikle uzak yerlere gitmek çok zor birşey.

konu açıldığına göre fikrimi söyliyim, "üye" daha doğrusu "konserlere veya başka toplantılara gidebilecek üye" sayısı arttığında, bölge veya şehir temsilcisi alacağız.

mesela bir izmir buluşmasında, temsilci olarak seçtiğimiz izmirdeki bir üyemiz, sitede gruba ait forumda duyuru yapar, kimler gelmek istiyor veya kimler gelecek diye . ona göre organizasyon yapılır.

şuan bunların hiçbirinin yapılmadığını düşününce bu sıralar pek konsere gidebileceğimizi düşünmüyorum :) ama birkaç kişi de olsa biz şeboist.com adına bilmem nerdeki konsere gitmek istiyoruz derse hayır demeyiz :)
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki