şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2009  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ 12 mayıs Şebnem Ferah Eskişehir konseri
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 17 May 2008 14:45
Mesaj konusu Re: 12 mayıs Şebnem Ferah Eskişehir konseri
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
izledim ayy cidden dibindeymişsiniz çok şeker
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
akasa
Tarih 17 May 2008 14:46
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 560
bir de tuğbacık izleyebilse yazık msn den yolluyorum aktarım hatası diyor
efsundeniz
Tarih 17 May 2008 14:53
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
yaa arada öyle pc manyaklaşıyor sen bana yolla birde ben deneyim
akasa
Tarih 17 May 2008 15:02
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 560
tamam yolluyorum ama çok yavaş geliyor ya..
denizZ
Tarih 17 May 2008 21:48
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
yaa sanki sizinki daha güzelmiş bizim konserden, yoksa böyle uzaktan bakınca daha mı rahat oluyor? o olayın içindeyken valla hiçbir şey anlamamıştım konserden falan
  Kullanıcının profilini görüntüle
pelinn
Tarih 17 May 2008 23:36
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 432
çok güzel gerçekten keşke daha fazla çekebilseydin... ama sende haklısın tüm konseri çekim yaparak geçirmek bende istemem ....
şebnem aşkı doymuyoruz...
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 18 May 2008 11:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
özge abla onların konseri daha iyiydi bence çünkü anlatılanlara ve fotolara baktım da şebo orada daha rahat ee eskişehir öğrenci kenti ve yarısı rock dinliyor hatırlasana şebo mersin'de konuşamıyordu bile..orada evindeymiş gibi davranmış ama
TOPRAK
Tarih 18 May 2008 15:00
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
evet buna katılırım çünkü buraya gelen her sanatçı burası bizim evimiz diyor..seviliyoruz bizim izleyicimiz farklıdır..haykocularda dahil..en ufak bir olay yaşanmadı..herkes mutlu mesut ayrıldı konser alanından..geçen sene mor ve öteside aynı şeyleri söylemişti..bazen konser vermeye gittiğimiz yerlerden tereddüt ediyoruz neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz..ama eskişehire gelirken mutlu oluyoruz hatta gelmek istiyoruz çünkü burayı ve sizleri seviyoruz..e buda bizim farkımız olsun
efsundeniz
Tarih 18 May 2008 15:30
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
ee olsun çünkü eskişehir ve insanlar çok iyi ben hiç görmediğim halde bu şehri merak ediyorum ve insanlarının gerçekten iyi olduğunu biliyorum ben bile böyle düşünüyorsam şebo ve diğer sanatçılar tabiiki sever eskişehir'İ
akasa
Tarih 18 May 2008 18:02
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
evet ya umarım bi gün hepiniz gelme fırsatı bulursunuz gerçketen güzel bi şehir ve yarısından çoğu rock ve metal dinliyor. ee tabi sanatçılarda böyle bi şehre gelmekten zevk duyuyor...
24. sayfa (Toplam 25 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... , 23, 24, 25  Sonraki