Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ 120
Yazar Mesaj
akasa
Tarih 29 Şubat 2008 17:54
Mesaj konusu 120
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 542
Van.. 1914 Haziran..

O günler, ülkemizin büyük toprak kayıpları ve milyonlarca insanımızın da büyük perişanlıklar yaşamasına neden olan Balkan Harbi'nden henüz kurtulduğumuz günlerdir, yaralarımızı sarıp ülkemizi feraha çıkartmaya çalıştığımız barış günleridir.

Ancak o günler de çok sürmez, yaz aylarında Avrupa'da başlayan 1. Dünya Harbi ülkemize de sıçrar, Ruslar Doğu Anadolu'da Erzurum istikametinde taarruza geçerler. Büyük bir isyana gebe olan Van'daki Jandarma Tümeni şehirden ayrılır ve Kafkas Cephesi'nde Ruslarla ölüm-kalım mücadelesine girişir.. Aralık 1914'te Sarıkamış Harbi'nin başlamasıyla birlikte çatışmalar yoğunlaşır ve bir gün Jandarma Tümeni'nin de cephanesi tükenir..

Yönetmen: Murat Saraçoğlu
Oyuncular: Cansel Elçin, Özge Özberk, Burak Sergen, Demir Karahan
Senaryo: Özhan Eren
Görüntü Yön: Mustafa Kuşçu
Tür: Dram-Tarih
Yapım Yılı: 2007

Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
SeBoDeLiSi
Tarih 20 Mart 2008 20:01
Mesaj konusu Re: 120
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 745
Gerçekten süper bir film çıktığımızda herkesin gözleri şişmişti.
herşeyi bunlar gibi daha binlerce isimsiz kahramanlara borçluyuz...
TOPRAK
Tarih 30 Mart 2008 11:20
Yönetici
Yönetici
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 963
kendine TÜRK diyen kendini TÜRK hisseden herkes imkanları varsa eğer mutlaka izlemeli..LÜTFEN..
Soygaz
Tarih 30 Mart 2008 21:14
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 675
Çok süper bi film...Kendini tutup ağlamayanlar gerçekten az..(misal ben:) ) Gerçekten toprak ablanın da dediği gibi her Türk gencinin izlemesi gereken yegane filmlerden..
pussuk
Tarih 30 Mart 2008 21:41
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
bende bugün gittim izledim sonunda gerçekten toprağın dediklerine katılıyorum film az maliyette süper bir yapım ben de ağlayanlar arasındayım 120 tane çocuk kahramanımızı her görüşümde ağladım
  Kullanıcının profilini görüntüle
gzm
Tarih 1 Nisan 2008 19:37
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
ben hala izleyemedim ..puff.. ama umarım kısa zamanda izlerim
akasa
Tarih 1 Nisan 2008 19:38
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 542
kesinlikle izlemeni tavsiye ederim
pelinn
Tarih 20 Nisan 2008 13:43
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 308
Ben bu filmin konusunu duyduğumda fragmanını izlemeden oyuncularını bile bilmeden izlemeye gitmiştim.Hala filmden bir görüntü izlediğimde tüylerim ürperiyor.Ağlamamak için çok uğraştım ama olmadı...
RuhMetal
Tarih 16 May 2008 20:26
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 24
Bende gidemedim daha büyük şehirlerde yaşamadığımız için geç geliyor biraz ama gideceğim mutlaka
akasa
Tarih 17 May 2008 17:15
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
mutlaka izlemelisiniz...
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki