Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ 2 genç kız
Yazar Mesaj
rocker
Tarih 9 Eylül 2007 21:44
Mesaj konusu 2 genç kız
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Van Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Yöneticilik Mesajlar: 29
İki genç kız var. Aynı evde yaşıyorlar. Kızlardan biri diğerine diyor ki: "Ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya gideceğim, haberin olsun. Sen keyfine bak." Tamam diyor diğer kız. Gece arkadaşının dışarı çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine, "bu gece arkadaşımın yatağında yatayım" diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor. Derken aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri dönüyor ve gidip KENDİ YATAĞINA yatıyor. Uzanıyor ve öylece yatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor. Arabanın farları, kızın yattağının arkasından, pencereden yansıyarak duvardaki saate yansıyor. Kız o farların saate yansıması ardından korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor.

Buradaki soru şu. Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Eve sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma ihitiyacı hissediyor?
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 18 Eylül 2007 15:12
Mesaj konusu Re: 2 genç kız
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1095
bunu daha önce duymuştum. da üzerinde pek durmamıştım. yine durmam sanırım :) cevabı ne zaman yazmayı düşünüyorsun
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rocker
Tarih 18 Eylül 2007 18:26
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Van Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Yöneticilik Mesajlar: 29
ben bunu yazalı baya bir süre oldu ama sevmemişin onun için kabul etmemişin boşver kilitle hatta bana da saygı duymak düşer sorun değil arkadaşım
spidermanx
Tarih 18 Eylül 2007 18:29
Banlı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
Ya cevabı söyle önce .Yorum yazmamamız bakmıyor olmamızı gerektirmez değil mi ya .delirecem şimdi .
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
efsundeniz
Tarih 19 Eylül 2007 16:11
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
ya şu cevabı bir söylesen merak ediyorum benim bir tahminim var ama ...
rocker
Tarih 19 Eylül 2007 20:08
Üye
Üye
ışık duvardaki saate yansıyınca kız duvardaki saatin çalışmadığını fark ediyor ve o sırada tik tak sesleri geliyor ve yatağın altından geldiğini düşünerek eğilip yatağın altına bakıyor ve ceseti görüyor
efsundeniz
Tarih 20 Eylül 2007 14:12
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
ilginç ama en azından yaklaşmışım
denizkizi
Tarih 20 Eylül 2007 15:14
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 555
peki o tiktak nerden geliyor
efsundeniz
Tarih 20 Eylül 2007 15:24
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
ben de onu merak etmiştim ama yazamamıştım belki anlamamışımdır diye bidaha okuyim dedim yine anlamadım
RocK92
Tarih 20 Eylül 2007 16:04
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Kırklareli Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 221
kızın neden öldüğünü niye sormuyolar merak ettim şimdi
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
1, 2, 3, 4  Sonraki