Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ 2 mayıs 2008 mersin üniversitesi Şebnem Ferah konseri
Yazar Mesaj
denizZ
Tarih 4 May 2008 17:59
Mesaj konusu Re: 2 mayıs 2008 mersin üniversitesi Şebnem Ferah konseri
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
yaa işte çeşit çeşit insan toplanmış, herkes birbirinin sinir katsayısıyla oynuyor!!!
ben de saatlerce parmak ucunda kaldım, ki benim boyum o kadar da kısa değil ama önümdekiler nasıl bir yapıya sahipse bir delilik anında herkesin boyu iki katına ulaşıyor?
biraz daha kalsak balerin olacaktık değil mi
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 4 May 2008 18:05
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1067
yaa aslında benimde boyum 1.50 değil 1.57 ama işte önümüzdekiler 1.80 olunca zor oluyor bana ablam yerini verdi sen yerini verdin hala göremiyorum burak abi kameraya çekmese onunda yerini alacaktım allahtan azıcık esneklik vardıda bende birde antremanlıydım durumu kurtardım tabii ondan sonra 20 dk yürümek biraz bitird ibeni birde siz daha fazla yürüdünüz
denizZ
Tarih 4 May 2008 18:12
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
hiç hatırlatma yaa! onun acısı ertesi gün çıktı zaten, uyandım yatağımdan kalktım ama o da ne? sağ ayağımın üstüne basamıyorum!!! heryerimde acayip bir ağrı,resmen dayak yemiş gibiydim! sanki o 1 mayıs mitinglerinden birinden çıkmışım, coplarla dans etmişim... hala kaslarım isyanlarda!!! bir de umut'u düşün, hemen ertesi gün kars'a gitmek için yola çıktı, en az 20 saat yol çekti! zavallım hala uyuyor
efsundeniz
Tarih 4 May 2008 18:14
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1067
evet ya biz trene bindiğimde umut abi aklımıza geldi bemde 15 saat falan diyordum 20saat:? yazık yaa birde 3 vizesi gitmiş
denizZ
Tarih 4 May 2008 18:22
Site Ahalisi
Site Ahalisi
yaa hiç sorma
ama bir yerde de değdi be efsun, sizleri tanımak güzeldi
efsundeniz
Tarih 4 May 2008 18:27
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
bizleri tanımak uğruna 3 vize ben olsam düşünürdüm :p aah aah umut abi şimdi erzurum konserinede gidiyor ne güzel:)
denizZ
Tarih 4 May 2008 18:28
Site Ahalisi
Site Ahalisi
gidecek mi bakalım?
efsundeniz
Tarih 4 May 2008 18:29
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
gitsin yaa buradakinin tadını çıkartamadı
denizZ
Tarih 4 May 2008 18:34
Site Ahalisi
Site Ahalisi
orda beraber gidebileceği bir ortamı olursa neden olmasın değil mi? tek de gidilmez ki o konsere... acaba biz mi gitsek, sırf yalnız kalmasın diye?
avrilamylee
Tarih 4 May 2008 19:01
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 3
arkdaşlar 10 yıldan bu yana şebnemin 5 albümünü ve 9 konseri takip etmiş bi insan olarak 1 mayıs günü atladım mersine gittim.aslen mersinliyim ama eskişrde okuyorum 2 mayıs sabahı arkdaşımın evine gittim akşama kadar muhabbet felan sonra kampüse indik hayko çıktı ardında küçük kalpli şebomuz sahnede devleşti mükemmel geçen feci kalabalık ve sıcak bi konser oldu.konser baya uzadı süper oldu onun şarkılarını bağıra bağıra dinlemek çok iyiydi.keşke şebo onun için 2 gün içinde 20 saat yolu gittiğimi bilse ah heşke:)
14. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki