Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ 2 mayıs 2008 mersin üniversitesi Şebnem Ferah konseri
Yazar Mesaj
Beyaz
Tarih 4 May 2008 22:03
Mesaj konusu Re: 2 mayıs 2008 mersin üniversitesi Şebnem Ferah konseri
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İçel-Mersin Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
Tek kelimeyle süperdi..Hayatımda ilk defa bir konsere gittim ve bu konseri Şebnem Ferah ile açmak ayrı bir güzeldi çok önlerde değildim ama en azından önümdeki uzun boylular arasından 1,2 defalık canlı canlı görebildim bunada şükür konser heyecanından olsa gerek hiç resim çekmedim hep video çektim onlarda yarım yamalak ama bana yetti(nasıl ekleneceğini bilmiyorum ama sizlerle paylaşmayıda isterim)..Seneye birdaha Mersine gelsin diyemeceğim Çünkü üst üste aynı şehire gelmez zannetmiyorum bu yüzdendir ki İnşallah Adanaya gelirde oraya gitmekte kısmet olur bu sefer üstümdeki amatörlüğü atarım zaten konserin tamamında bulunamadım 11.30 gibi gitmek zorunda kaldım herhalde 12 ye kadar falan sürmüştür..
  Kullanıcının profilini görüntüle
umuts
Tarih 4 May 2008 22:07
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 390
yazacak çok şey var aslında fakat kelimeler kifayetsiz kaldı birden, kendimde değilim hala daha bu sabah geldim kars'a 20 saat yol, konserin ağrısı birde bel ağrısı vardo bende, arkadaşlık açısından müthiş bi konser oldu,çok iyi paylaşımlar elde ettik..sanırım biraz acemiydik fotoğraf ve video konusunda pek başarılı olamadık sadece 1 saatlik video kaset var elimde ama çoğunluğu hayko çünkü şebo zamanı batarya bitti, telefondan kayıtlar iğrenç onları paylaşmaya gerek yok, videodan bişeyler çıkabilir sanırım önümüzdeki günlerde onunla ilgileneceğim. herkese çok teşekkürler.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
efsundeniz
Tarih 4 May 2008 22:09
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
ayy çok yorulmuşsun ama ulaşmışsın yaa yerine öenmli olan o bu arada bir resmi ekledim buluşmadan ama sen yoksun çünkü sen çekmiştin
umuts
Tarih 4 May 2008 22:11
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 390
olsun canım önemli değil, sizde sağ salim ulaştınız ya yorgunluk gelip geçici, herşey çok güzeldi...
efsundeniz
Tarih 4 May 2008 22:12
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
evet yorgunluk geçtii ama hala zihnimde o günden sahneler dönüp duruyor burak abiyede çok yük oldum ama..
umuts
Tarih 4 May 2008 22:15
Site Ahalisi
Site Ahalisi
neden canım ? hem senin fiziğinde bi insan ona yük olamaz ki
efsundeniz
Tarih 4 May 2008 22:17
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
yoruldukça yaslandım birde önüme takmıştım ya surt çantamı sürekli itekledi onu:)
umuts
Tarih 4 May 2008 22:19
Site Ahalisi
Site Ahalisi
olsun yaa dert etmez o böyle şeyleri..herşey çok güzeldi..belki yazın buluşup görüşürüz tekrardan..daha da güzel olur.
denizZ
Tarih 4 May 2008 22:20
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
burak'a yük olmak gülmekten başka yorum yapamıyorum buna!
denizZ
Tarih 4 May 2008 22:21
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
ben yokken görüşmeyin ama
15. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  Sonraki