şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ 3noktabir
Yazar Mesaj
last
Tarih 12 Nisan 2007 18:45
Mesaj konusu Re: 3noktabir
Banlı
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Sivas Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 35
britney spears ın ismini değiştirip girdiler piyasaya ana haberlere falan çıktılar meşhur oldular diyorum.
küçükte olsa bir fan kitlesine sahip olunca yani grup tutunca isimlerini değiştirmişler diyorum..
  Kullanıcının profilini görüntüle
metalANDgod
Tarih 13 Nisan 2007 06:28
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Aydın Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 117
hayır alakası yok grup zaten filmeden öncede tanınıyordu.mojo da sahne alıyorlardı.ama film anlaşması gereği isimlerini değiştirdiler.yani tanınınca değil.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
last
Tarih 13 Nisan 2007 08:19
Banlı
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Sivas Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 35
iyide tanınmaları yeni değil ben yaklaşık 5 belki daha fazla yıl önce.filmden sonra değil yani.bende geçmişten ilk çıktıkları zamandan bahsediyorum.
gulden
Tarih 13 Nisan 2007 12:32
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 396
ben 'barda' filmiyle tanıdığım için kendilerini,daha öncesi hakkında bişey söyliyemiycem.ama öğrendiğim iyi oldu,teşekkürler..
MeLTeMeRDeNeR
Tarih 13 Nisan 2007 18:01
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Denizli Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: ÖĞRENCİ Mesajlar: 3
dediler ki..
beğendim güzel olmuş aferin onlara
Constantine
Tarih 2 Haziran 2007 11:13
Banlı
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Adana Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: muzisyen Mesajlar: 18
Barda filminde az çok hoşuma gitmişti iyi paylaşım gurubu forumdaki baslık sayesinde tanımış oldum teşekkürler

YAZIM KURALLARINA UYUNUZ/GULDEN
metalANDgod
Tarih 2 Haziran 2007 12:23
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Aydın Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 117
sonunda albümleri sabaha karşı çıktı. şarkılardan bi kaç tanesini dinledim güzel şarkıları var. barda nın sound track'i olan dediler ki yi de albüme almışlar.
MeG
Tarih 7 Haziran 2007 02:10
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 19
değişmem'e klip çaktiler.bence o parçası da çok gzl...
Buzmavili
Tarih 7 Haziran 2007 02:56
Banlı
Yaş: 26 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 93
Ben Kocaeli Üni. dinledim gayet iyiydiler.hayko onlar kadar kadar şanslı değildi yalnız Sık sık elektrikler kesilince bastı küfürü hayko abimiz
hande
Tarih 18 Haziran 2007 09:58
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
''değişmem'' süper olmuş ya... izleyin mutlaka..
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki