şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ 3noktabir
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 28 Aralık 2007 18:07
Mesaj konusu Re: 3noktabir
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
evet bende dinlemiştim birde hande yenerin romeo şarkısını söylemişler ama dinlemedim dinlemeyide düşünmüyorum ama ölmeden ünlü olsam şarkısı gerçekten güzel
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
hande
Tarih 29 Aralık 2007 14:51
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
evet ölmedem ünlü olsam süper dinledim o şarkılarını ama niye o kişilerin şarkılarını söylemişler çok garibime gitti neyse saygı duymak gerek..
bOhEmZuLiK
Tarih 29 Aralık 2007 15:10
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 529
ya hande yenerin şarkısını neden söylemişler ya bir anlam veremedim dinlemedim ama dinlememde o şarkıyı hiç sevmiyorum
ama tabi kendi düşünceleri saygı duymak gerekir
  Kullanıcının profilini görüntüle
DarkAges
Tarih 8 May 2008 15:18
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
ben ilk barda filminin soundtrack ını yaptıkları zaman duymuştum şarkı albümlerindede var galiba grup genel olarak başarılı tarzını oturtmuş ve kızın sesi hoşuma gidiyo nedendir bilmem ama öyle işte (=
akasa
Tarih 8 May 2008 15:20
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
evet bende barda filmiyle tanıdım bu grubu sana kesinlikle katılıyorum ama kızın saçlarının güzelliğini eklemeyi unutmuşsun..
DarkAges
Tarih 8 May 2008 15:22
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
tabi görünüş grubun duruşuda önemli bir şey ama müzik olmazsa en başında çünkü yaptıkları iş bu stilin bir anlamı kalmaz bunuda unutma kuzim tamam bide kızın saçları da güzel bende seviyorum
akasa
Tarih 8 May 2008 15:25
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
peki canım kuzim unutmam..
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4