şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2009  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ aaaarrghh
Yazar Mesaj
denizkizi
Tarih 20 Ağustos 2007 00:28
Mesaj konusu Re: aaaarrghh
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
arkadaşlar beğenen dinler beğenmeyen dinlemez sadece beklenen saygı duyulması...benim hoşuma gitti ki bu metal sevmemdende kaynaklanabilir bilemiyorumm :rock2:bu yüzdende sizinle paylaşmak istedim tuğbacım sen dinleersin engin sende dinlemezsin olurr biter hepsi bu dimi ama
  Kullanıcının profilini görüntüle
SeBoDeLiSi
Tarih 20 Ağustos 2007 00:47
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
tamam deniz son noktayı koydu yinee
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizkizi
Tarih 20 Ağustos 2007 01:27
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
evet galiba yine öyle oldu Rock
Engin
Tarih 20 Ağustos 2007 11:47
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Ya tamam çok güzel bir nokta oldu ama zaten ortada pek nokta konulacak birşey yoktu Yani bütün konuşmalarda saygı duyalım, beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez kimse birbirine karışamaz gibi şeyler yazılıyor... Bence gerek yok sürekli bunu tekrarlamaya çünkü, zaten bütün site birbirine gayet saygılı ve çeşitli beğenilere karşı hoşgörülü
denizkizi
Tarih 20 Ağustos 2007 11:50
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
haklısın engin bencede bunu tekrarlamaya gerek yok e tabi bizim tekrarlamamamız içinde sen dinle ben dinleyim yada tam tersi gibi muhabettlere girilmemesi en güzeli olucak galiba dimi ama Rock
Engin
Tarih 20 Ağustos 2007 11:57
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Evet daha iyi olur da o gereksiz yere uzamış olan muhabbet kapanmıştı zaten ve nokta konulmasına ihtiyacı yoktu bir başkası tarafından ... Ben çekeyim elimi ayağımı aaaarrghh dan kapatılım konuyu Neyse müziği tartışılsın artık...
denizkizi
Tarih 20 Ağustos 2007 12:21
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
zaten başlık bu amaçla açılmıştı ama.....
DarkAges
Tarih 8 May 2008 13:05
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
aaarrgghh bence türkçe death metalde iyi gidiyorlar umarım sonlarıda iyi olur ve şarkılarıda türkçe söylüyorlar bence buda türkkiyede metal müziğin yavaştanda olsa tüm türlerinin ortaya çıkmaya başlaması anlamına geliyo bence baya güzel bi gelişim;)
bexex
Tarih 29 Temmuz 2008 23:36
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 108
şarkı sözleri sertliği falan çok hoşuma gidiyor ama müzikle,solist çok uyumsuz. özellikle bateri ayrı telden çalıyor,solist ayrı şeyler söylüyor...ama yinede beğeniyorum.fanları hızla yayılmaya başladı,başarılı olcaklar...
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Önceki  1, 2