şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ aaaarrghh
Yazar Mesaj
denizkizi
Tarih 19 Ağustos 2007 12:43
Mesaj konusu aaaarrghh
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
Aaaarrghh 1994 yılında “Aeon” adıyla Death Metal grubu olarak kuruldu. 1996 sonunda "From The Darkness I Am Called" adlı demo kaydedildiyse de piyasaya çıkarılmadı. 1997 yılında kaydedilen "Spirits Of The Ancient Ones" demosu ise grup kısa bir süre sonra dağıldığı için rafa kalktı.

1998 yılında iki kişi olarak yola devam etme kararı alındı. 1999 yazında "Sagansara" olarak "Aaaarrghh" adlı demo kaydedildi. Bu kayıt da plak şirketlerinin piyasa türleri tercih etmesi nedeniyle çıkarılmadı.

Uzun bir süreyi boş geçirdikten sonra grubun adı "Aaaarrghh" olarak değiştirildi ve 2004 sonbaharında kaydedilen sekiz parça "Ruhlar Fısıldıyor" adı altında toplandı.

Grup 2006 yılında ise "Ölüm Kadar Soğuk, Ölü Kadar Soluk" adını verdiği bir albüm yayınladı. Grubun, "Aaaarrghh", "Ruhlar Fısıldıyor" ve "Ölüm Kadar Soğuk, Ölü Kadar Soluk" albümlerine web sitelerinden ulaşılabilir.
  Kullanıcının profilini görüntüle
TOPRAK
Tarih 19 Ağustos 2007 16:10
Mesaj konusu Re: aaaarrghh
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
bugün dinledim çokta beğendim..ebedi buzulun ortasında çok güzel bir çalışma olmuş..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 19 Ağustos 2007 17:28
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
ben de bugün dinledim bir şarkılarını. güzel yapıyolar ama bana biraz sert geldi :)
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
denizkizi
Tarih 19 Ağustos 2007 18:49
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
arkadaşlar bilmeyenler dinlemek isteyenler için site adreslerini hemen veriyim http://www.aaaarrghh.com/ Rock
  Kullanıcının profilini görüntüle
Engin
Tarih 19 Ağustos 2007 22:14
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Ya dinledim de kusura bakmayın ama çok sert bu şarkılar ya.. Bana pek hitap etmedi
SeBoDeLiSi
Tarih 19 Ağustos 2007 22:24
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
sert ama iyi
Engin
Tarih 19 Ağustos 2007 22:30
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Bilmiyorum ama ben metal seven biri olmadığım için... Olsun ben sevmeyeyim sana iyi dinlemeler
SeBoDeLiSi
Tarih 19 Ağustos 2007 22:52
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
bende pek metal sevmem bu grubuda daha yeni dinledim hoş ama daha fazla dinlemem heralde işlerini iyi yapıyorlar dedim sadece
Engin
Tarih 19 Ağustos 2007 22:54
Banlı
Tamam canım ben de beğenmedim dedim sadece sen dinle SeBoDeLiSi beğenmene birşey demedim
SeBoDeLiSi
Tarih 19 Ağustos 2007 22:55
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
yok sadece düşüncelerimi söylemiştim
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki