şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2009  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ anketler
Yazar Mesaj
sebohayran
Tarih 19 Haziran 2008 20:51
Mesaj konusu Re: anketler
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Yurt Dışı Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 93
şeboya oy verdim tabikii
ama gercekten pek mantikli bir anket degil
çünkü bu herkese göre değişir..
  Kullanıcının profilini görüntüle
Mervekirci
Tarih 25 Haziran 2008 21:35
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Trabzon Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 33
e tabi ki oyumuzu verdik
her zaman
ama bence de mantıklı değil bu anket
erknuguz
Tarih 26 Haziran 2008 18:30
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 15
http://www.pikniktube.com/vanket.asp?ankid=9
pikniktubedeki ankette şebo bayağı önde haykoyu geçmiş şebomuz.
uyumsuzfani
Tarih 27 Haziran 2008 08:21
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
bende oylamaya katıldım şuan.. tabiki oyum şebo ya oldu ve şebo %69 önde...aslına aam haykonunda hakkını yememek gerek fakat yalnış kişiyle kıyaslanmış şeboda yılların deneyimi ve tabiki ruha hücreye nüfus eden şarkıları yazdığı sözleri ve çığlıkları dokunaklı sesii varken olmamış sanki ama hayko başka biriyle yarışsaydı bence geçebilirdi...kendisinide çok dinlerim şahsen..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
umuts
Tarih 27 Haziran 2008 13:23
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 415
aynen katııyorum sana deniz. doğru bir tespit yapmışsın.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
mercosh2
Tarih 27 Haziran 2008 20:45
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Ankara Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 7
elbette ben de oyumu şeboya verdim...ama haykoyla şebonun kıyaslanması yönünde aynen deniz gibi düşünüyorum...yine de anket sonuçları çok iyi:) yalnız emre aydın olayını çözebilmiş değilim...
erknuguz
Tarih 28 Haziran 2008 14:51
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 15
emre aydın olayında kanımca kız hayranlarının etkisi olabilir.hatta öyle galiba.körü körüne emre aydıncılar.onlara ne deseniz dinletemessiniz.o anket çokda seçici olmamış bence.
sebohayran
Tarih 28 Haziran 2008 20:20
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Yurt Dışı Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 93
şebo vs hayko oyunu da kullandım. şebonun önde olması güzel ama tabi ki yanlış kıyaslama yine:)
merwe23
Tarih 7 Temmuz 2008 16:46
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 143
http://muzik.ekolay.net/ en çok kimin performansını seviyorsunuz diye bir anket var Şebo'ya oy verelim
pelinn
Tarih 7 Temmuz 2008 20:51
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 432
tabiki oylar şebo ya ....
o kadar önemsemesemde bu tür anketleri ...
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki