Site Ahalisi Yaş: 21Cinsiyet: Burç: Nerden: İçel-MersinKayıt: Şubat, 2008Mesajlar: 430
değil mi, hem bu kadar uzun sürmesine rağmen sıkmıyor insanı
gerçi ben söylemiştim, izleyemiyorum ama tekrarlarına denk geldiğimde biraz olsun izleyebiliyorum ve o kadarı bile yetiyor bana, okulda geçen sıkıcı bir günü daha unutturuyor bana...
Yeni Üye Yaş: 14Cinsiyet: Burç: Nerden: KahramanmaraşKayıt: Haziran, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 5
ya hayatımda izlediğim en iyi dizi gerçekten ve tam bir gülse birsel hayranıyım. Dünyanın en uzun sitkomunu yazıyor ve üstüne oynuyor. Çok basarılı onu beyaz perdede de sıkça görmek isterim ayrıca hiç tahmin edemediğimiz oyuncuların içindeki cevheri çıkarmada da üstüne yok kim derdi ki binnur kayanın böyle bi karakter olabileceğini kadın usta ya
Üye Yaş: 15Cinsiyet: Burç: Nerden: İstanbulKayıt: Nisan, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 74
izlediğim tek film Burhan Şahika Makbule hepsi harika Gülse Birsel de tabi ki kadın süper ya 6. sezona girecek film hala bıkmadan izleniyor böyle bir filmin senaristi olmak hiç kolay değil ( ben varya seni paramla döverim)