Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ biz türkleri nasıl tanırsınız ??
Yazar Mesaj
mysterious61
Tarih 18 Mart 2007 12:46
Mesaj konusu biz türkleri nasıl tanırsınız ??
Üye
Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Eskişehir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 51
** işinde iyi olan birisini överken hakaretle iltifat eden bir Türk'ten başkası olamaz. (serefsizin oglu ne is yapmis be kardesim, helal olsun)

** Ancak bir Türk aracin sinyal lambalari dururken kolunu çikararak "dönüyorum" hareketi yapabilir.

** Yemegin etini en sona birakan kisi tabi ki Türk'tür.

** Ancak bir Türk trafik isiklari kirmizidan yesile döndügünde önündeki herkesi salak sanarak kornaya basabilir.

** Dingildeyen bir masanin ayagina kagit sikistirma fikri bir Türk'ündür.

** Dislerinin arasindan "viij viij" diye ses çikaran birini görürseniz selam verebilirsiniz çünkü o kesinlikle Türk'tür.

** Tv'de film seyrederken filmin oyunculariyla muhatap olan (dur oraya gitme öldürecekler seni) Türk sinema severlerdir.

** Ancak bir Türk kulagini kalem ya da örgü sisiyle karistirabilir.

** Arabasina öküz, köpek, horoz sesli korna taktirma fikrinin patenti bir Türk'e aittir.

** Gazete kagidini en iyi sekilde kullanan Türk'tür (Cam silme bezi, külah, mendil, sofra bezi)

** Ancak bir Türk kadini, denize dikkat çekmemek için elbiseleriyle girip, bütün dikkatleri üzerine çekebilir.

** Plastik yogurt kabini saksi yapan elbette ki Türk'tür.

** Arabasinin arkasina yazi yazan bir Türk degil de nedir? (Rahmetli de sollardi, tek rakibim THY, kroyum ama para bende)

** Uçakta bulunan tanidiklarina uçak havalandiktan sonra görmeyecegini bildigi halde el sallayan birini görürseniz hemen boynuna sarilin çünkü o Türk'tür.

** Çignedigi sakizi daha sonra çignemek üzere kafasindaki tülbente yapistiran bir Türk kadinindan baskasi degildir
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
TOPRAK
Tarih 18 Mart 2007 22:21
Mesaj konusu Re: biz türkleri nasıl tanırsınız ??
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
havaalanında çömelerek bekleyen mutlaka türktür..
gulden
Tarih 19 Mart 2007 00:44
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 394
çok süper ya.. bu özelliklerimizle her yerde tanınıyoruz sanırım
  Kullanıcının profilini görüntüle
denizkizi
Tarih 19 Mart 2007 16:02
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
süpermişş yaaa
musacan1992
Tarih 19 Mart 2007 19:12
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: ögrenci Mesajlar: 113
çook iyi olmus açayip güldümm ya
4golem
Tarih 28 Mart 2007 00:51
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 2
araba hareket halindeyken, sigara külüğünü dışarı döken kensin Türk tür
viya
Tarih 29 Mart 2007 22:43
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
o ne yaa kaşındaki.. e yuh kulakların delik teşik.. bu saç ne bee.. abi sen nesin böyle.. tarzın neyim bi garip.. buralarda ne işin var be..
diyen kişiler yurdum insanları türkler
metalANDgod
Tarih 30 Mart 2007 19:51
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Aydın Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 117
viyanın söledikleriyle sürekli karşılaştığım için onlar tanıdık geliyo.bişeyi yazmayı unutmuş yanlız.'bu üstündeki(metallica t-shirtü)ne be kardeşim satanist misin sen?' bunu diyen de kesinlikle yurdum insanı...
TOPRAK
Tarih 31 Mart 2007 14:05
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
siyah oje..saçın kızılmı o niye..o kaşındaki ne..metalcimisiniz rockçımı demircimi niye gürültülü müzik dinliyosunuz başınız ağrımıyomu..bu sözde ne demek istiyo nerde benim türk sanat musikim..aç bi zeki müren buda kimmiş
viya
Tarih 31 Mart 2007 20:35
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
hey unutmadım onu sadece ben kendi karşılaştıklarımı yazdım.. o kısa kollu garip giysilerden giymiyorum..
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
1, 2, 3, 4, 5  Sonraki