Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ bon jovi
Yazar Mesaj
akasa
Tarih 24 Nisan 2008 15:46
Mesaj konusu bon jovi
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
Bon Jovi, 40 milyonu ABD'de olmak üzere tüm dünyada 120 milyon albüm satan, New Jersey kökenli bir hard rock grubudur[1]. 50 ülkede 3000'den fazla konser verdiler ve 35 milyon kişi canlı performanslarına tanıklık etti. 90'larda MTV'nin gerçekleştirdiği Unplugged serilerine ilham kaynağı olmuşlardır. 80'lerde Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan pop/metal-hair metal akımından da günümüze kadar başarıyla gelebilen tek grup Bon Jovi olmuştur.

Jon Bon Jovi (asıl adı John Francis Bongiovi) - Vokal, Gitar
Richie Sambora (asıl adı Richard Stephan Sambora) - Lead Gitar
Tico Torres (asıl adı Hector Torres) - Davul
David Bryan(asıl adı David Bryan Rashbaum) - Klavye
Alec John Such - Bass Gitar (1983 - 1994)
Hugh Mc Donald - Bass Gitar (1995 -
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
akasa
Tarih 25 Nisan 2008 16:20
Mesaj konusu Re: bon jovi
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
kimse yazmamış ilk ben yazıyım aslında bon joviyi tanımıyodum ama kuzenim sayesinde bir kaç şarkısını dinledim ve hoşuma gitti dinlemeye devam ettim
SeBoDeLiSi
Tarih 25 Nisan 2008 17:18
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 753
ilk dinlemeye başladığım gruplardan biridir..seviyorum bu grubu
DarkAges
Tarih 8 May 2008 22:34
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
uvv jovi bu insanın hayatını biliyorum diyebilirim hayranı olan çok yakın bir tanıdığım var iyi götürüyor işini son albümü daha yumuşak ama güzel sözleri yine süper başka ne diyeyim (=
akasa
Tarih 8 May 2008 22:39
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
oo o hayranı olan çok yakın tanıdık mübarek herşeyini biliyor sağolsun bulduğu yerde bize de anlatıyor..
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)