Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Site Buluşmaları ~ buluşmaya ne dersiniz?
Yazar Mesaj
BLUEROCK
Tarih 29 Haziran 2008 21:07
Mesaj konusu Re: buluşmaya ne dersiniz?
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
ne olur buluşacağınız zaman beni de çağırın
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pelinn
Tarih 29 Haziran 2008 21:43
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 374
inşallah istanbulda bulunduğum bir döneme dek gelir de ben de katılırım
  Kullanıcının profilini görüntüle
Hazal
Tarih 29 Haziran 2008 23:39
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 733
merak etme bluerock buluşma gününden yaklaşık bir hafta önce duyuru açarız zaten uğradığın sürece mutlaka haberin olur=)..

buluşma yeri için de Mell üye yoğunluğun anadolu yakasında olması sebebiyle Anadolu yakasında yapılıyor ama avrupa yakasından gelecek arkadaşlar için de kadıköy biraz daha kolay bir mekan gibi=)
jotifi
Tarih 24 Ağustos 2008 11:53
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: Şırnak Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
yaa bence türkiyede tarihi bir kent olan mardinde olsa nasıl olur.. size belki çok saçma gelebilir ama ben çok isterim buraya gelmenizi saygılarr....
merwe23
Tarih 25 Ağustos 2008 20:26
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 130
ya okullar açılmadan bir istanbul buluşması yapsak? nasıl olur
ilkeroq
Tarih 28 Ağustos 2008 09:41
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 3
ben yeni bir üyeyim ama sizlerle buluşmak isterim istanbulda olursa iyi olur sağolun:)ya keşke neyse şeboist herşey.
Hazal
Tarih Bugün: 00:11
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 733
istanbul'daki arkadaşlardan özür dilemek istiyorum.. yakın zamanda bir buluşma yaparız demiştim fakat bilindiği üzere öss ye hazırlanmaya başlayan bir öğrenciyim artık ve maalesef dersanem başladı 2 hafta önce onun öncesinde de bir ay kadar vardı bu yüzden bir buluşma ayarlayamadım.. bir süre ayarlayamayacağım gibi gözüküyor doğrusunu söylemek gerekirse katılamayacağım demek oluyor ama istanbul'dan başka bir üyemizin öncülüğünde buluşma yaparsanız seviniriz
19. sayfa (Toplam 19 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18, 19