Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ Bursa Uludağ Üniversitesi 7 mayıs 2008
Yazar Mesaj
besraa
Tarih 7 May 2008 21:14
Mesaj konusu Re: Bursa Uludağ Üniversitesi 7 mayıs 2008
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Bursa Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
yaa ben gidemiyorum öğretmenlerimin hepsi gidiyor ben gidemiyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle
mustigemlik
Tarih 8 May 2008 01:29
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Bursa Kayıt: May, 2008 Meslek: Diğer Mesajlar: 38
off ya süperdi o kadar muhteşemdi ki arkadaşlar resimleri pc ye atar atmaz yayınlıyacağım ama hayko cepkin de iyiydi sürekli Böögggö gibi sesler çıktı ama bu konser de biraz fazla iyiydi...) koçfest güzel organizasyon yapmış düne nazaran daha kalabalıktı çünkiii Şebomuz vardı... buluşamadık ama yine de güzeldi
uyumsuzfani
Tarih 8 May 2008 10:26
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
aa buluşmadan olurmu buluşsaydınız daha daha çok eğlenirdiniz;)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
snmsnsk
Tarih 8 May 2008 11:51
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Bursa Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
herşey süperdi Aykan abi Rock ,Buket abla ,Şebo ve ne kadar nazlansa da sonunda pes edip yanımıza gelen Metin abi ile görüştük çok güzeldi Rock
tugrul
Tarih 8 May 2008 12:05
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Bursa Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
arkadaşlar şebo her zaman performansıyla muhteşemdi kaçıranlar varsa bursadan yazık yani ama üniversitede çok arama ve kimlik kontrolü vardı o biraz can sıktı ama olsun şebomuz için değer
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
mustigemlik
Tarih 8 May 2008 17:56
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Bursa Kayıt: May, 2008 Meslek: Diğer Mesajlar: 38
uyumsuzfani== haha kimle sonradan eklemelerle mi? yazık yani ne diyeyim...
efsundeniz
Tarih 8 May 2008 17:58
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
ne demek istedin anlamadım :S
mustigemlik
Tarih 8 May 2008 18:00
Banlı
ya şunu demek istedim uyumsuzfani yazmış ya buluşmadan olurmu diye sitede bas bas bursadan arkadaşlar yokmu diye yırtındım ama kimse yoktu maalesef şimdi bi iki kişi biz bursadan diye msj atmış ama ne anlamı kaldıki konser bitti
efsundeniz
Tarih 8 May 2008 18:02
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
hmm tamam kusurumaa bakma ya ablamı koruma içgüdüsü
mustigemlik
Tarih 8 May 2008 18:04
Banlı
hım olsun ne demek ama burukluk var heryerde buluşma varken Bursada olmaması garip ki Şebnem Ferah 7-8 sene bursada öğrencilik yapmış birisi herkonserinde bursa evim gibi benim diyor biraz daha sahip çıkmak ve belli şeylerden ödün vererek özveri göstermek lazım hadi ben 25 yaşındayım benim tanıdıgım fanların çogu forumlara takılmıyor en azından forumlarda olan kişiler biraz daha duyarlı olmalı diye düşünüyorum...
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki