Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ bush'un pulu
Yazar Mesaj
rocker
Tarih 20 Eylül 2007 21:55
Mesaj konusu Re: bush'un pulu
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Van Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Yöneticilik Mesajlar: 29
puhahahaha harika
  Kullanıcının profilini görüntüle
Hazal
Tarih 20 Eylül 2007 22:09
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 681
süpermiş
sevimli16
Tarih 20 Eylül 2007 22:45
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Konya Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
çok komik ya herkese anlatmam lazım
spidermanx
Tarih 20 Eylül 2007 23:27
Banlı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
gerçekten zor bir durum
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sheytha
Tarih 12 Ekim 2007 03:47
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 151
çok güzelmiş acaba gerçekmi
umuts
Tarih 13 Ekim 2007 17:55
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 390
herkesin dileği gerçek olmasından yana herhalde, çok komik .
sinan
Tarih 13 Ekim 2007 18:40
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1094
dilek değil eylem olabilir. herkesin dileyeceğini de sanmıyorum. mesela ben tam tersini dilerim. kötü,insanlık suçu sayılacak hareketler yapmaya devam etmesini ve bunun için (altı üstü) puluna tükürülmesini dilemem

komikten öte, "yazık".
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
umuts
Tarih 13 Ekim 2007 18:47
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 390
çok derin girmişsin sinan bi olaya, tabi ki de dediklerin doğru, benim söylemim sadece mizah çerçevesi altındaydı konuyla ilgili, yoksa tabiki de bilinçli herkesin dileği bu olmamalı. eylemi olmalı. fırsatını bulacağız inşallah.
denizkizi
Tarih 13 Ekim 2007 21:18
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 555
komikten öte, "yazık".

Alkış Alkış
amudakalkansolucan
Tarih 22 Ekim 2007 20:02
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Denizli Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
eheheheh bu fıkra felaket popülarite kazandı... zamanında iki fıkrası daha vardı bunun

bir gün bush çiftlikleri geziyormuş. şöför dikkatli olmaya çalışsada sürekli çiftliklerin domuzları arabanın önüne atlayıp duruyormuş. bir ara domuzlardan birisini eziyor ve bush:
-merak etme dostum ben şimdi gider çiftlik sahibiyle konuşur hallederim, der.
aradan iki dakika geçer ve bush sağ gözü mor bir şekilde geri döner. çiftlik sahipleri çok sinirlenmiştir olaya. bir süre sonra şöför yine bir domuz ezer ve bush tekrar aynı sözleri söylerek çiftlik sahiplerinin yanına gider. bu sefer sol gözü mor bir şekilde gelir. şöför üçüncü kez de domuz ezince bu sefer kendi gitmeye karar verir ve çiftlik sahiplerinin yanına gider. iki dakika sonra elleri dolu bir şekilde gelir. bush buna hayret eder:
-noluyor dostum. ben gidince dayak yiyorum sen gidince elinde erzaklarla geri dönüyorsun ne dedin de böyle oldu bu olay? diye sorar.
-valla ben de anlamadım efendim. çiftlik sahiplerinin yanına gittim. ben bush'un şöförüyüm, domuzu ezdim dedim ve bir bayram havasıyla ellerindeki herşeyi bana verdiler.

bir gün amerikada yaşayan bir adam sabah uyanır karısını çocuğunu öper ve işe gitmek için arabasına biner. beyaz sarayın önünden geçerken bütün trafiğin alt üst olduğunu görür. saatlerce bekler ama hiç bir gelişme olmaz. sonunda bir adam arabaya yaklaşmıştır ve camı tıklatıyordur:
-buyrun ne istemiştiniz?
-teröristler beyaz sarayı bastı ve eğer 1 milyar dolar vermezsek bush'u benzin döküp yakacaklarını söylüyorlar.
bunun üzerine vatandaşlık görevini yerine getirmesi gerektiğini düşünen adam herkes ortalama ne kadar para veriyorsa ben de verip işime gideyim düşüncesiyle sorar:
-ortalama ne veriyorlar?
-valla herkes en az 5 litre.
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki