Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ can sıkıntısı için..
Yazar Mesaj
legolas17
Tarih 21 Temmuz 2008 17:52
Mesaj konusu Re: can sıkıntısı için..
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 46
turkcell de haftada 7 kontür hemde sınırsız arkadaşına söyle bence
  Kullanıcının profilini görüntüle
meliquee
Tarih 3 Ağustos 2008 19:58
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 44
Ben aslında canım sıkılınca ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden direk saçmalamaya başlarım ama bu elimde olan birşey değil.gerçi canımın sıkıntısınıda geçirmiyor ama ...

Bu yazılanları okudum güzel fikirler var denemeye çalışıcam onları ama
Bursa merkez deyim.Sahil olmadığı için sahile çıkamıyorum(malesef) ama film izlemeyi deniycem,büyük bir zevkle çikolata fikrini deniycem inşallah geçer

Bu arada fikirlerinizden yararlandığım için inşallah kızmazsınız

_--------------------_
Hepiniz can sıkıntınızı nasıl geçirdiğinizi söylemişsiniz ama ben geçiremediğim için böyle birşey yaptım.Ama geçerse can sıkıntım teşekkürlerimi eksik etmem
elif2987
Tarih 4 Ağustos 2008 14:57
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Çanakkale Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
ben de çok sıkılan biri olarak can sıkıntısı çektiğim günlerde nete takılırım olmadı son ses müzik dinlerim odamı olmadı arkadaşları toplar ev gezmelerine giderim ortalığı yıkar gelirim.. biraz garip ama böyleyim sıkılmaya durayım
sebocmr
Tarih 4 Ağustos 2008 22:18
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Samsun Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
umuts konuşmak iyidir ruhu susturur demiş çok beğendim bu sözü onun haricinde nette takılmak, knight oynamak, müzik dinlemek, bir şeyler yazmak iyi geliyor.. gerçi bu aralar can sıkıntılarım bunlarla geçecek durumda değil ya neyse
bOhEmZuLiK
Tarih 6 Ağustos 2008 00:47
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 516
benim bu aralar boşluktan değil yoğunluktan sıkıntım oluyor canım fazla sıkılmıyor ama bunaldığım zamanlar hemen gök yüzüne bakarım ve bunalınca müzik dinlemek bence iyi fikir değil iyice doluyosun bence sesizliğe -yalnızlığa bazen çok ihtiyacımız oluyor
sheensaqrock
Tarih 19 Ağustos 2008 14:23
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 73
müzik ve deniz tek çözümüm. denizi izlemek bile insanı rahatlatıyor zaten ee bir de müzik de olunca düzeliyorum haliyle
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5