Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ catafalque
Yazar Mesaj
denizkizi
Tarih 10 Eylül 2007 00:21
Mesaj konusu Re: catafalque
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
İstanbul’lu Gothic Metal grubu Catafalque’ın uzun zamandır beklenen 2. stüdyo albümü "Dialectique" CTF (Creative Talents Factory) Records etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı...

Dialectique, Mart 2006 - Mart 2007 tarihleri arasında Jingle Jungle ve ATM stüdyolarında kaydedildi. Albümün kayıtları Arin Baykurt ve Alp Turaç, Mix ve Mastering’i de Suat Yılmaz tarafından yapıldı. CTF (Creative Talents Factory) Records tarafından piyasaya sürülen Dialectique’in kapağı için, Unique albümünün de tasarımlarını yapan Hakan Işık ile çalışıldı...

-Albümün track list’i şöyle;

1- Seasons
2- The Ordeal
3- Red Lights
4- Fading Beauty
5- Together With All The Pain
6- Blamed
7- Crimson Dust
8- Butterfly Inside
9- Ballerina
10- Bringer Of The Night
  Kullanıcının profilini görüntüle
Erockhan
Tarih 15 Eylül 2007 20:00
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: Samsun Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 11
Dream tv de canlı yüxexes performansını izlemiştim çok beğenmiştim açıkcası
ve ayrıca
grup üyelerinden metehan survivor adlı yarışmaya katılmış ve bu şekilde grubu biraz daha tanıtmıştı
başarılar . . .
asigenc
Tarih 31 Ocak 2008 17:45
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 24
bende survivordan sonra duydum, Metehan abi söylemişti. Adını pek duyurmamış ama başarılı bir grup
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
bOhEmZuLiK
Tarih 1 Şubat 2008 11:25
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 516
grubu hiç dinlemedim ama metehanı
survivordan tanıyorum ve pek sevememiştim
lanetlirapunzel
Tarih 3 Mart 2008 23:27
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
hastasıyım süper bi grup Fading Beauty,Archangel's Touch,Dreamweaver ve Lust and Innocence şarkıları süper günde en az 10 kere dinliyorum
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Önceki  1, 2