Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ CSI: NY
Yazar Mesaj
pussuk
Tarih 26 Nisan 2008 00:34
Mesaj konusu CSI: NY
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 225
CSI: NY veya CSI: New York, suç mahali araştırmasını konu alan bir Amerikan dizi filmidir. 22 Eylül, 2004'te yayımlanmaya başlamıştır. CSI: Crime Scene Investigation isimli dizi filmden türeyen ikinci dizi filmdir. Aynı dizi filmden türeyen ilk dizi film ise CSI: Miamidir. CSI: New York, CSI: Miami'nin bir bölümünde Horatio Caine bir katil zanlısı nedeniyle New York City'ye gittiğinde ilk kez seyirciyle buluşmuştur. Miami versiyonundan daha kanlı olduğu düşünülür ve 2. sezona kadar yoğun mavi ışıkla çekilmiştir.Dizinin yapımcısı Jerry Bruckheimer' dır.

newyork olsun las vegas olsun miami olsun hangisine denk gelirsem izliyorum hem de hayranlıkla
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 5 May 2008 16:49
Mesaj konusu Re: CSI: NY
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 460
Bu da güzel bir dizi..Yaa Cnbc-e'de boş dizi yok aslen..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pussuk
Tarih 5 May 2008 16:51
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 225
kesinlikle katılıyorum sana
Soygaz
Tarih 5 May 2008 16:54
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 460
Evet..Adamlar yaptı mı tam yapıyor..CSI: NY'un isminde "New York"u taşıması ayrı bir ilgimi çekmişti...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pussuk
Tarih 5 May 2008 16:57
Aktif Üye
Aktif Üye
onun serisi olan las vegas ve miami de mükemmel miamiyi bir alman kanalında izliyorum annem sayesinde amabi halt anlamıyorum
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)