valla bilmem yansıtırmı acaba beni fazla değil
ama yansıtanlarıda çok gördüm tanıdım
benide tanıyanlar yansıttığımı söylerler ama dıştan bakan fazla dinlediğim müziğin ne olduğunu anlayamazlar
ama tabi şu özentilerde var dinlediği müzile hiç alakası olmaz giydiği tarzın bi bakarsın metaller üstünde dinlediği müzik arabeks
Üye Yaş: 14Cinsiyet: Burç: Nerden: AnkaraKayıt: Mart, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 36
''bence bu çok değişken bir konu. sevdiğimiz müziğe göremi yaşıyoruz ruh halimize göremi müzik dinliyoruz. müzik gerçekten evrensen birşey ve biz farklı zamanlarda farklı müzikler dinleyebiliyoruz bir tarzda yoğunlaşsak da.. ''
katılıyorum her ne kadar rockta yoğunlaşmış olsam da her türlü müziği dinlerim ve bu benim ruh halime bağlıdır her zaman. . .
Aktif Üye Yaş: 21Cinsiyet: Burç: Nerden: İçel-MersinKayıt: Şubat, 2008Mesajlar: 181
"bence bu çok değişken bir konu. sevdiğimiz müziğe göremi yaşıyoruz ruh halimize göremi müzik dinliyoruz. müzik gerçekten evrensel birşey ve biz farklı zamanlarda farklı müzikler dinleyebiliyoruz bir tarzda yoğunlaşsak da.."
evet ben de aynen bu sözlere katılıyorum...
Site Ahalisi Yaş: 20Cinsiyet: Burç: Nerden: KocaeliKayıt: Ağustos, 2007Mesajlar: 425
dinlediğim müzik zaman zaman beni yansıtır....öyle bir an geliyorkii hiç alakasız müzük dinliyebiliyorum ve buda benim o şarkı psikolajisinde olduğumu göztermez....zaman zaman yansıtıyor desek iyi olurr