Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Gündem ~ Eurovision'a Mor ve Ötesi gidecek
Yazar Mesaj
IYIKOTU
Tarih 11 Aralık 2007 22:32
Mesaj konusu Re: Eurovision'a Mor ve Ötesi gidecek
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 207
eurvision içine bin türlü oyunun karıştığı bi yarışma. mor ve ötesi'nin asıl amacı eğlenmek olursa, o ortamdan zevk almak, tüm dünyaya şarkı söylemek olursa neden kazanmayalım ki!
  Kullanıcının profilini görüntüle
TOPRAK
Tarih 15 Aralık 2007 13:54
Yönetici
Yönetici
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 963
mor ve ötesine güvenim sonsuz ama onlar adına seçim çok yanlış..şarkılarımı yarıştırmam diye bas bas bağırıyorlardı şimdi ne oldu..bu ne çelişki..onlara olan hayranlığım azaldı desem yeridir
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizkizi
Tarih 15 Aralık 2007 20:08
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 555
hayranlıgım azaldı....

toprak sen misin bu
RocK92
Tarih 15 Aralık 2007 20:52
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Kırklareli Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 221
umarım ülkemizi iyi bir şekilde temsil ederler.
Soygaz
Tarih 15 Aralık 2007 21:35
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 675
Bence de iyi bir şekilde temsil ederler...Evet şarkının Türkçe olması daha iyi...
efsan
Tarih 15 Aralık 2007 22:08
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
bence eurovision'da derece için kıpır kıpır bir şarkı söylenmeli ki siyaset konuşuyor her sene, müziğe çok az söz kalıyor.. mor ve ötesi umarım başarılı olur. çok iyi bir grup.. ama bilmem.. yakıştıramıyorum eurovision ve mor ve ötesi kelimelerini yanyana.. zaten biz türklerin bu eurovision'u neden bu kadar büyüttüğümüz tartışılır..
skfnz
Tarih 15 Aralık 2007 22:26
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Kayseri Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
ben de mor ve ötesine güveniyorum umarım başarılı olurlar!!
TOPRAK
Tarih 16 Aralık 2007 12:00
Yönetici
Yönetici
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 963
evet denizkızı hayranlığım azaldı..son yıllarda yarışmada sahne şovları şarkılardan bile ön planda..fikri olan bana söyleyebilirmi mor ve ötesi sahnede nasıl bir şov yapacak..gerçekten çok üzgünüm..
efsundeniz
Tarih 16 Aralık 2007 12:16
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
bence şarkısına güvenmeyenler sahne gösterisine önem veriyorlar ama mor ve ötesi şarkısının yanısıra bir gösteri yapacaklarsa büyük ihtimalle dansçılar dans eder ışık gösterilerine önem verilir başka nasıl olabilir ki
TOPRAK
Tarih 16 Aralık 2007 12:38
Yönetici
Yönetici
mor ve ötesinin arkasında dansçı kızlar düşünsenize..ya ben gerçekten artık sevmiyorum mor ve ötesini..bu ne yaman çelişki böyle..benim onlara saygı duymamın en büyük nedeni sözlerinde durmaları ve hayattaki duruşlarıyla çelişmemeleriydi..şu an bunların hepsi ihlal edildi..
2. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, ... 19, 20, 21  Sonraki