Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Gündem ~ Eurovision'a Mor ve Ötesi gidecek
Yazar Mesaj
garintsi
Tarih 29 May 2008 17:10
Mesaj konusu Re: Eurovision'a Mor ve Ötesi gidecek
Banlı
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Erzurum Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 53
gitti ve başarılı olamadı.Bence Mor ve Ötesi değilde HaykoCepkin veya ŞebnemFerah gitmeliydi.
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 29 May 2008 17:30
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1118
şekil üzerinde çok duruyorsun galiba. görünen her zaman doğru değildir. başarı eurovisionda farklı bir kavram. başarılı olmak için iyi olmak çok gerekmiyor.

şebnem ferah ve eurovisionu aynı cümle içinde kullanmak istemiyorum doğrusu :) Allah yazdıysa bozsun

milli mücadele gibi algılamana da gerek yok bu tür organizasyonları, bu şekilde yapınca mor ve ötesi gibi bir grubu da bu mesajındaki gibi bir çırpıda siliyorsun,siliyorlar. üzücü
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
TOPRAK
Tarih 29 May 2008 23:05
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
başarı kriterini öğrenebilir miyim altından üstünden aldığın puanlar mı bakın şunu tekrar söylüyorum..mor ve ötesi de dahil yarışmanın ne şekilde olacağını nasıl puanlama yapılacağını biliyordu..
7. olmak bizim için başarıdır..sadece şarkımızla aldık..sahne şovuna gelince bizde mi çıplak hatunlar oynatsaydık arkada..yada harun soyunsaydı daha mı mutlu olacaktın..beğenmesekte takdir etmeyi öğrenin artık..

ne şebo ne hayko ne bir başkası birinci olamazdı..oraya çıkmak cesaret ister..tarkana yıllardır teklif götürülüyor..ama kabul etmiyor..neden diye düşündünüzmü tarkan ülkenin yurtdışında en çok tanınan sanatçısı bir çok hayranı var ama yarışmanın ne şekilde yürütüldüğü belli..adam sırf çıkıpta tarkanda başarısız oldu dedirtmemek için kabul etmiyor..

alkışlamayı öğrenmeliyiz..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pelinn
Tarih 29 May 2008 23:56
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 374
Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış
garintsi
Tarih 29 May 2008 23:59
Banlı
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Erzurum Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 53
...yada harun soyunsaydı daha mı mutlu olacaktın..

bu ne yahu? Çok güldüm vallaaa.
TOPRAK
Tarih 29 May 2008 23:59
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
alkışlar bana mı morlara mı

orası şarkı yarışmasından çok sahne şov yarışmasına dönmüştü bu sene farkettin mi demek istediğimde buydu..anlatabildim mi
garintsi
Tarih 30 May 2008 00:04
Banlı
evet anlattın. biraz sert oldu ama:P
TOPRAK
Tarih 30 May 2008 00:07
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
tarzım bu
pelinn
Tarih 30 May 2008 00:16
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 374
o morlara
Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış

buda sana melis abla gerçekten şarkı yarışması şarkı yarışmasından çok herşeye benzer duruma geldi..mor ve ötesini alkışlamak lazım.. bu bizim için çok büyük bir başarıydı çünkü elimizde sadece çok iyi bir şarkımız çok kaliteli bir sesimiz vardı...
denizkizi
Tarih 7 Haziran 2008 14:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
mor ve ötesi gözümde bir kez daha devleşti..sizi seviyorum beyler..
20. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... , 19, 20, 21  Sonraki