| Forum Anasayfa ~ Gündem ~ Eurovision'a Mor ve Ötesi gidecek |
| Yazar |
Mesaj |
| TOPRAK |
 20 Aralık 2007 18:35
 Re: Eurovision'a Mor ve Ötesi gidecek |
|
|

Forum Demirbaşı
|
BEN KURBANIM BU CAMBAZLIĞA
Haberi biliyorsunuz alternatif rock müzik grubu mor ve ötesi erovizyon yarışmasında ülkemizi temsil edecek.TRT'nin bu seçimi ciddi bir kitlesi bulunan grubun fanlarını sevindirdi.Üstüne üstlük şarkının türkçe olacağaı müjdesi varki ballı kaymak...
Ve fakat ama!bildiğim kadarıyla mor ve ötesi "duruşlarıyla"kitlelerle kucaklaşma derdi olmayan bir topluluk.Üstelik hani nasıl derler birazda "cool"filanlar...Erovizyon doğası gereği kitleleri ilgilendiren bir organizayon,temsil edilen ülkelerin müzik eğilimlerinide az buçuk yansıtan bir tavrı var.Mor ve Ötesi gibi herşeye mesafeli bir grubun,mesela bu anlamda içinde bulunduğumuz cağrafyayı nasıl yansıtabileceğini merak ediyorum!
Kötü niyetli değilim meraklıyım sadece,üstelik merakım sadece bununlada sınırlı değil.
Hani "cool" mevzusu varya örneğin yarışmada alışık olduğumuz kareografi nasıl olacak?
Arkada "hobidik gubidik" oynayan bir dansçı grubuyla benim bildiğim Mor ve Ötesi aynı kareye girmez bile.Eeee sahnede heykel gibi dikilen(kliplerinden öyle biliyorum)adamlarla işin fantezisini nasıl yapacağız?Neyse bu yılda kafaları karıştırdı TRT.Müzikal seçim iyi,temsil mevzusu sıkıntılı,bindik erovizyon kayığına gidiyoruz yarışmaya,haydi hayırlısı...
(MESUT YAR)
19.12.2007-POSTA GAZETESİ |
| |
|
| |
 |
| TOPRAK |
 5 Ocak 2008 13:34
|
|

Forum Demirbaşı
|
mor ve ötesi eurovision'a elektro gitarla davul-zurnanın kullanıldığı folklorik bir rock şarkısı hazırlayacak
Sırbistan'ın başkenti belgrad da düzenlenecek 53.cü eurovision şarkı yarışmasında Türkiyeyi temsil edecek olan Mor ve ötesi,içinde folklorik ögeler bulunan bir şarkıyla puan toplamaya çalışacak.grup üyeleri hazırlayacakları şarkıya davul-zurna sesiyle takviyede bulunacaklarını açıkladı.Avrupalı müzik dinleyicisinin aşina olduğu bu folklorik sesler,rock şarkısının içine yerleştirilerek kültür tanıtımıda yapılmış olacak.
TRT'ye üç şarkı verilecek
Mor ve ötesi TRT ye üç şarkı teslim edecek.Bu şarkılardan biri davullu zurnalı rock şarkısı olacak.Diğer ikiside grubun kendi tarzında rock eseri olacak.Grubun solisti Harun Tekin tek amaçlarının Türkiyeyi iyi bir şarkı ile temsil etmek olduğunu söyledi.
SABAH GAZETESİ-BÜLENT İPEK
22.12.2007
buyrun işte ben demiştim..arkaya bide halay çeken ekip istiyoruz..halay folklör kötümü demeyin boşu boşuna tartışmaya girmeyelim..tabiki değil ama ne davulu ne zurnası..gülben ergendenmi bahsediyoruz mor ve ötesinden mi |
| |
|
| |
 |
| sinan |
 5 Ocak 2008 14:04
|
|
Site Admin
|
vah mvö vah |
| |
|
| |
 |
| pelinn |
 5 Ocak 2008 14:20
|
|

Site Ahalisi
Meslek: Öğrenci
|
hadi hayırlısı |
| |
|
| |
|
| Soygaz |
 5 Ocak 2008 17:00
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
Hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur... |
| |
|
| |
 |
| pussuk |
 5 Ocak 2008 17:01
|
|

Aktif Üye
|
bence değişik bir hava olur gibimi geliyor inşallah beni şaşırtmazlar ben onlardan iyi bir performans bekliyorum çünkü |
| |
|
| |
|
| efsundeniz |
 6 Ocak 2008 11:27
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
|
çokda iyi bir sonuç beklemiyorum çünkü harun tekin in sesi yetersiz ve siyasetin fazlaca karıştığı bir yarışmada türkiye nin çokda şansı yok gibime geliyor |
| |
|
| |
 |
| TOPRAK |
 6 Ocak 2008 19:44
|
|

Forum Demirbaşı
|
söylediklerinin hepsine katılırım ama harunun sesinin yetersiz olduğuna asla.. |
| |
|
| |
 |
| bOhEmZuLiK |
 7 Ocak 2008 12:10
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
sanmıyorum siyasete değil sese bakacaklarıne inanıyorum ve harununda sesine güveniyorum |
| |
|
| |
|
| theconqueror |
 7 Ocak 2008 14:01
|
|

Forum Demirbaşı
|