şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ Evanescence
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 28 May 2008 18:16
Mesaj konusu Re: Evanescence
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
arkadaşlar birşeyi savunmak için gereken bilgiden daha fazlası gerek karşı çıkmak için. sevmediğin için araştırmaman değil, araştırman gerek ki bir sebebin olsun. elbette sevip sevmemek için sebep bulmak zorunda değilsin ama hayran kitlesi bulunan, bir sanat icra eden birisi (birileri) için bunu yaparken normal olarak göze batacağını bilmen gerek.bunun için sağlam fikirlerin olmalı. tanımadan yaptığın eleştiri havada kalıyor. evanescence'i veya herhangi birini sev demek saçma ama sevmediğini ısrarla dile getirmene gerek yok. bir sefer "pek sevmiyorum" dersin biter. fazlası pek iyi olmuyor şekildeki gibi

@mel, mesajlarda biraz dikkat. sevilip sevilmediğini sorgulamadan sevilir veya sevilmez sanatçılar. sen de kimseyi sevilip sevilmediğini sorgulamadan seviyorsundur sanıyorum ? yanılmıyorum değil mi. yorumlarda biraz dikkat..
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Soygaz
Tarih 28 May 2008 18:32
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Tanımadan yapmıyorum emin olun.Daha önce dinledim.Bir daha bu başlığa yazmam olur biter.Mesaj alındı
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
MeLL
Tarih 28 May 2008 21:46
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 150
Ben kimseye Evanescence'ı niye sevmiyosun ya da sevmek zorundasın gibi bir şey söylemedim farkındaysanız sevmeyebilirsin o senin görüşün bişey diyemem dedim.. O da seni sevmiyor kısmı zaten ayrıntı benim asıl üzerinde durduğum nokta gothic hakkındaki yanlış savunması..! Biraz araştırsaydın öyle olmadığını anlardın dedim hepsi bu!
(Sinan ve Toprak uyarıları dikkate alıcam..Teşekkürler!)
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 28 May 2008 21:57
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
son uyarım o "ayrıntı" içindi. diğer söylediklerini yaptığını iddaa eden de olmadı, yapsaydın zaten uyarılmaz,direk uzaklaştırılırdın. bunu da uzatmayın artık.
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deathsoad
Tarih 29 May 2008 15:38
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
eternal adlı parçayı dinlemenizi tavsiye ederim enstrumantal bir parça çok da hoş
biqqe
Tarih 18 Ağustos 2008 13:07
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 19
çok güçlü ve etkileyici bir ses en beğendiğim şarkıları my ımmortal ve bring me to life hele o kilibinde düşüş sahnesi yokmu:)
eternal
Tarih 22 Ağustos 2008 00:20
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 59
çok farklı bir yorum sesi çok güzel ama konser kayıtları o kadar da iç açıcı değil tabi bazıları
sheensaqrock
Tarih 22 Ağustos 2008 16:59
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 78
ben evanescence yi ilk bring me to life ile tanıdım ve o günden beri de severek dinliyorum çok güzel bir sesi var şarkılarıda öyle seviyorum yani
12. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12