Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ gladyatör
Yazar Mesaj
theconqueror
Tarih 25 Nisan 2008 16:51
Mesaj konusu gladyatör
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 565
Roma İmparatorluğunun en başarılı generallerinden Maximus, Almanya'dan gelen saldırıyı püskürttükten sonra ailesinin yanına dönmeyi düşlemektedir. Ölmek üzere olan İmparator Marcus Aurelius, Maximus'tan ölünce kendi yerini almasını ister. Bu haber İmparatorun oğlu ve tahtın varisi olan oğlu Commodus'u çok sinirlendirir. Babasını öldüren Commodus, Maximus'un ve ailesinin öldürülmesini emreder.
Maximus ölümden kurtulmayı başarsa da ailesi kurtulamaz. Bu arada köle tacirleri tarafından yakalanır ve esir alınır. Gladyatör eğiticisi Proximo, Maximus'u ve yeni arkadaşı Juba'yı satın alır. Çok geçmeden Proximo, Maximus'taki büyük potansiyeli keşfeder ve onu eğiterek Roma Collesium'undaki gladyatör dövüşlerine hazırlamaya başlar. Bu arada Maximus intikamını alacağı günü beklemektedir.

Gerçek sinema gerçek film budur...Tabi Russel Crowe'un bu filme kattığı hava bambaşka...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizZ
Tarih 28 Nisan 2008 21:42
Mesaj konusu Re: gladyatör
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
ben bu filmde en çok Commodus'un rolünü beğenmiştim.
bu filmi ilk olarak sinemada ve daha sonra defalarca da evde vcd ya da tv'de izledim, her defasında da önce Commodus'un babasını öldürme sahnesinde, sonra da Maximus'un Commodus'u öldürme sahnesinde nefesimi tutarak kitlendim...

Joaquin Phoenix (Commodus) en ağır roldeydi bence, psikopat bir rolü canladırmak hiçbir zaman kolay değildir sonuçta. insana tamamen hissettiriyordu o acısını, ruhsal bozukluğunu... ben o rolün hayranıyım!
  Kullanıcının profilini görüntüle
legolas17
Tarih 4 Temmuz 2008 20:45
Mesaj konusu Re: gladyatör
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 46
tekrar tekrar seyredilecek bir film
  Kullanıcının profilini görüntüle
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)