şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ Gökçe
Yazar Mesaj
IYIKOTU
Tarih 16 Eylül 2007 15:31
Mesaj konusu Re: Gökçe
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 251
makina programında izlemiştim. piyasa da ne kadar yer edinir veya konserlerini doldurur mu bilemem. çıtı pıtı kız mesajı vermek istiyor ama bence ters etki bırakacak zamanla.
  Kullanıcının profilini görüntüle
gulsah
Tarih 21 Eylül 2007 17:21
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 16
şebenm kadar olmasa da bence gökçe hiç fena değil.
Hazal
Tarih 21 Eylül 2007 17:36
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 763
rock yapmadığı zaten belliydi. kızın sesi fena değil bence ama makinada üzerindeki elbisede yazan "punks not dead" yazısı tamamiyle soğuttu beni

"yaşasın siyah yaşasın rock" kesinlikle katılyıorum
denizkizi
Tarih 21 Eylül 2007 17:43
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
bir röportajında rock müzikde tek olduğunu söylemiş kendi tarzında tabi...gerçekten de tek yani...çünkü rock da öyle bir bölüm yok...eğlenceli rock
Hazal
Tarih 21 Eylül 2007 21:10
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 763
süper ya rock müzikte tek
gizem07
Tarih 15 Ekim 2007 12:36
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: İzmir Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 4
"sözleri çok sıradan eridim bittim bilmem ne bence yaptığı eğlenceli değil uyduruk rock ben böyle düşünüyorum bana katılmak zorunda değilsiniz sesi iyi ama şarkıları hoş değil "

katılıyorum eğlenceli rock değil uyduruk rocka benziyor nasıl bir müzik yapmak istemiş anlaamadım
sevimli16
Tarih 15 Ekim 2007 18:02
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Konya Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 119
komedi türünde bir rock desem dinleyince sadece gülüyorumda
TOPRAK
Tarih 15 Ekim 2007 18:36
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
en güzelini sevimli söylemiş..tamamen katılıyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
SeBoDeLiSi
Tarih 24 Ekim 2007 16:03
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
kendini çok iyi bir rockçı olarak görmesi saçma sözleride çok iyi değil ama durumu o kadar da kötü değil sanki
umuts
Tarih 24 Ekim 2007 16:36
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 415
katılıyorum sana tuğba
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki