şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ Gökçe
Yazar Mesaj
bOhEmZuLiK
Tarih 21 Kasım 2007 13:47
Mesaj konusu Re: Gökçe
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 529
güzel ya ben sevdim gökçeyi . ençokda( ben neymişim) şarkısını sevdim kendi çapınca yükselişe tırmanıyo iyi gidiyo
  Kullanıcının profilini görüntüle
IYIKOTU
Tarih 21 Kasım 2007 14:39
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 251
son klibini izlediyseniz bir özenti sezmişsinizdir. acaba klipteki hareketler, tavırlar kime benziyor?
esqi
Tarih 29 Kasım 2007 16:36
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Kayıt: Kasım, 2007 Mesajlar: 71
ya ben gökçeye bakınca avrıl lavigneyi görmüş gibi oluyorum ya biraz özenti gibi yaa
esqi
Tarih 29 Kasım 2007 16:39
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Kayıt: Kasım, 2007 Mesajlar: 71
pop ama ufaktan punk ve rock kırıntıları var gibi sanki
efsundeniz
Tarih 29 Kasım 2007 17:25
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
bende avrılın klibine benzettim ben yazana kadar siz yazmışsınız evet kesinlike bir özentilik durumu var acaba avrılı hiç izlemiyorda farkmı etmiyor yoksa çokmu izliyor. müzik hayatında duyulacak en kötü söz özenti sözüdür bence bunu hiç düşünmüyormu yani taktığı kolluklara kadar herşey aynı
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizkizi
Tarih 29 Kasım 2007 18:05
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
bence o çok izliyorda bizim izlediğimizi düşünmüyor heralde
efsundeniz
Tarih 29 Kasım 2007 18:06
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
evet bencede ama bence gülünç bir durum insan biraz düşünür klibinin orjinal bişiyler olması için uğraşır(mor ve ötesi,şebo gibi)
denizkizi
Tarih 29 Kasım 2007 18:09
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
bu klibi için aldığı tepkilerden dolayı tabi okuyosa netten birşeyleri ki bence okuyodur diğer kliplere daha dikkatli olur gibime geliyor...yada öyle olmasını dilediğimden
oezfasnun
Tarih 17 Aralık 2007 19:41
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: İstanbul Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 24
bana biraz avril özentisi gibi geliyor
prichuna
Tarih 29 Aralık 2007 12:54
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: İzmir Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Web Mesajlar: 5
Eğlenceli bir albüm yapmış gerçekten de. Ben neymişim vay be şarkısını severek dinlerim.
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki