Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ Gökçe
Yazar Mesaj
hande
Tarih 29 Aralık 2007 15:55
Mesaj konusu Re: Gökçe
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
fazla özenti duruyor ve şarkılarının sözleri anlamsız.. hiç bir duygu taşmıyor.. bana hitap etmediği için de dinleme gereği duymuyorum..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
angel
Tarih 3 Şubat 2008 20:41
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Düzce Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 10
yaptığı müzik türü eğlenceli rockmış.. rockın eğlencelisi mi olur
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 3 Şubat 2008 20:59
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 694
" fazla özenti duruyor ve şarkılarının sözleri anlamsız.. hiç bir duygu taşmıyor.. bana hitap etmediği için de dinleme gereği duymuyorum.."
hande abla kutluyorum seni çok süper bi yorum yapmışsın..Aynı benim düşüncelerimle...Aynen katılıyorum diyeyim kısaca:Pp
stajyersadist250486
Tarih 2 May 2008 18:46
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Kayıt: May, 2008 Mesajlar: 4
böğörtlenli reçel şarkısı harika ya
akasa
Tarih 2 May 2008 19:36
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
ya böğütlenli reçeli dinledim benim tarzım değil .Ama böğütlenli reçeli çok seviyorum ve şarkıyı dinledikten sonra direk nickime böğütlenli reçel yazdım ama bunun şarkıyı sevip sevmemkle bi alakası yok
nightmaredeath
Tarih 2 May 2008 20:23
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Kütahya Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
ben beğenmedim...
Soygaz
Tarih 3 May 2008 20:41
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 694
Avril özentisi gibi duruyor..Hatta gördüğümde "Avril Türkçe söylüyor aaa" dedim.. Avril'dan ne kadar nefret ediyorsam Gökçe'den de o kadar nefret ediyorum..Sevmiyorum kısaca :)
bexex
Tarih 30 Temmuz 2008 00:46
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 98
rock yaptığını düşünmüyorum ..sesi güzel ama bugün mtv'de röportajını izledim, yapmacık ve ukala geldi biraz... röportajda "avrilin yaptığı müzik bana hitap etmiyor" gibi bişeyler söyledi yani tam hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın xD onun gibi birşeyler söyledi işte ve bence kendisinin yaptığı müzikle avril'inki çok benziyor, haa özeniyor gibi birşey söyleyemem ama yaptıkları benziyor bence...
avriListt
Tarih 30 Temmuz 2008 09:57
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Samsun Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 91
bence avril özentisi şarkılarıda anlamsız bana hitap etmiyo onun için dinlemiyorum
peace
Tarih 4 Ağustos 2008 20:07
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 25
rock a gökçeyi koymanız ayıp olmuş çünkü o rock yapmıyor yani yapmaya çalışıyor ama başaramıyor
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki