| Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Görüş / Istek |
| Yazar |
Mesaj |
| efsundeniz |
 9 Haziran 2008 19:34
 Re: Görüş / Istek |
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
ben seninle özelden olan tartışmamızı buraya taşımadım aklımın ucundan dahi geçmediki bundandır ki msnimi eklediğin halde kabul etmedim tartışammak için ama senin aklın halen bu konudaysa onu bilemicem..o da senin bana kafayı takmandan kaynaklanıyor yada kompleksinden diyelim..
yöneticiliğinizi kullanarak mesaj atmanız zaten biraz zor çünkü açılan başlıkta nasıl yöneticiliğinizi kullanabilirisiniz ki yorumlarınzda falan onu da anlamış değilim
şunumu demek istedin acaba
örn:ben şebnemin en güzel albümünün kelimeler yetse olduğunu düşünüyorum ben yöneticiyim bana ters bir fikir söylememeyin
eğer yöneticliği kullanarak görüş bildirme buysa zaten bunu hiçbir forumda görmedim olmaz böyle şey..
sorumluluk sahibi olmaktan kastım gerekiyorsa o azınlıktaki sorunlu üyelere en azından bir özel mesaj atılabilriki bunu sinan abi yapıyor bir onu biliyorum..
ve zaten bunu söylemiştim demek sen yalnış okuyup yalnış anlamışsın yapabileceğim birşey yok bu saatten sonra
görüşlere bile ukalaca cevap veriyorsan........ |
| |
|
| |
 |
| Hazal |
 9 Haziran 2008 19:52
|
|

Görevli
Meslek: Öğrenci
|
son 3 mesajında bu olayı kişiselleştiriyorsun.. "ukalasın.komplekslisin.." gibi.. açıklamarına sitenin düzeyi gereği cevap vermek istemiyorum..
genel olarak sitenin tarzına dair şikayetlerinizi de dile getirdiniz ve bizim de şikayetlerinize cevaplarımız bunlar. herkese iyi forumlar.. |
| |
|
| |
|
| sinan |
 9 Haziran 2008 21:47
|
|
Site Admin
|
sevdiğiniz için kaygılarınızı belirttiğiniz için teşekkürler. biz de kendi kaygılarımıza göre kurallar belirledik evet. "biz eskiyiz bizim sözümüz geçer" değil. "bir duruş var.duruşa engel kimseyi tutmayız". uymayan öyle veya böyle gider. üye kazanmak veya kaybetmek gibi bir derdimiz olmadığı gibi aynı hisleri paylaşan bir kişiyi bile kaybetmeyi istemeyiz.
kurallara uyamayacağınızdan eminseniz kimseyi tutamayız. ne bizi yorun ne kendinizi |
| |
|
| |
 |
| TOPRAK |
 9 Haziran 2008 22:51
|
|

Forum Demirbaşı
|
üstelik o ukalaca uyaran dediğiniz yöneticiler efsun senin şu uslübuna rağmen hala sana cevap veriyor..
da senin bana kafayı takmandan kaynaklanıyor yada kompleksinden diyelim..
şimdi şu cümleyi sana ben kullansam sert ukala uyarıcı oluyorum değil mi.. |
| |
|
| |
 |
| efsundeniz |
 9 Haziran 2008 23:42
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
evet aynen öyle oluyor ayrıca o cümleyi çok zor durumda kalmasam kullanmazdım..(herneyse suç kimdeyse neyse bilemiyorum..) |
| |
|
| |
 |
| TOPRAK |
 10 Haziran 2008 12:08
|
|

Forum Demirbaşı
|
zor durumda kalamak demek karşı tarafa ukala demek değildir efsun..işi ne hale getirdiğinizin farkındamısınız |
| |
|
| |
 |
| efsundeniz |
 10 Haziran 2008 12:45
|
|

Forum Demirbaşı
|
'evet zor durumda kalmak'siz yönetici olduğunuzdan bunun anlamını pek bilmezsiniz işinize gelmedimi banlarsınız ama ben bir yöneticiye karşı daha öncede tartışmış olduğum bir mod.a karşı olabildiğince sabırlı davranmaya çalıştım..bugüne kadar durumun ne hale gelddiğinin farkındayım ama sanırım bu bir tek bizim suçumuz değil burada yönetici topluluğunun suçunu kabul etmemeside var sanırım...
bir düşünecek olursak ben bu sonucu çıkartıyorum..
ayrıca ben bir mod.a ukala demiş olabilirim ama bu sadece benim görüşüm değil..ki o bana 'mizacına dikkat et' derken ne kastetti acaba o dolaylı yoldan bana öyle dedi ben direkt ukala dedim .. işi ne hale getirdiğnizi derken 'getirdiğimizi'demek istediniz sanırım çünkü bunda sadece bizim suçumuz yok ama tabiiki siz yöneticisiniz haklısınız istediğinizi azarlar istediğinizi banlarsınız ...
neyse insanı tahrik etmek bu oluyor sanırım yöneticiliği kullanıp insanın sinirini bozmak..sonrada ağzından çıkan lafı ona karşı kullanmak..
iyi forumlar.. |
| |
|
| |
 |
| TOPRAK |
 10 Haziran 2008 14:35
|
|

Forum Demirbaşı
|
öncelikle şunu söylemeliyim..bu uslübu kullanan sadece sensin..özgenin yazdıklarınıda okuduk..
kimsenin yöneticliğini kullandığı yok bu kadar kaprisli olsaydık sen şu an hala bize hakaret ediyor olmazdın efsun..
mizacına dikkat et derken senin ukala olduğunu söylemedik yazım tarzın uslübun biraz daha zorlarsan hakaretin doruklarına varacak..bu bu demek..ukalanın çok başka bir anlamı var..bence öğren
yöneticiliği kullanıp sinir bozmak..efsun kendine gel şu seçtiğin kelimelere acilen dikkat et..
kimseyi keyfi banlamıyoruz bunuda anlayın artık.. |
| |
|
| |
 |
| didemm |
 10 Haziran 2008 17:07
|
|

Yeni Üye
Meslek: Öğrenci
|
|
| |
|
| TOPRAK |
 10 Haziran 2008 22:28
|
|

Forum Demirbaşı
|
öylemi..sende sitede geyik yapıp sitenin amacını saptırıp uayrı alınca zoruna giden sonra aşırı ve gereksiz tepkiler verip banlanan üyelerden misin |
| |
|
| |
 |