| Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Görüş / Istek |
| Yazar |
Mesaj |
| denizkizi |
 10 Haziran 2008 22:54
 Re: Görüş / Istek |
|
|

Forum Demirbaşı
|
bu siteye ilk üye olanlardan biride benim arkadaşlar en başından beri bu sitede böyledir geyik aşırıya kaçmaz böylece sadece şeboya yoğunlaşılır amaç şeboysa forum şebonun fanıysa geyiğin fazlasına ne gerek var zaten geyik yapıp bozuk türkçeyle boş vakit geçirebileceğimiz birsürü site var..sinan abi çok doğru söylemiş bu site gerçekten kaliteli bi site ve sırf üye sayısı artsın diye kurallara uymayanlara ihtiyacı olmayacak kadar kendini ispatlamış bi site..farkettiğim kadarıyla herkes yöneticilere yüklenmiş ukala deme yetkısını bıle kendınde bulabılecek kadar saptarılmıştır nedense mesajlar hala duruyo ama buda ayrı bi çelişki sanki ısteseler gayetde rahat silerler ama yapmıyolar..bu tarz bi konuda bile olay bu kadar saptırılmışken geyik fazlaya kaçarsa ne olur yargısıyla verilen karar gerçekten çok doğru..şimdi yine kızcaksınızz o tutum çok yanlış diye bide ukalacaydı dimi:)ama öyle bencede istemeyeni zorla tutamazz bu site |
| |
|
| |
|
| Hazal |
 11 Haziran 2008 00:36
|
|

Görevli
Meslek: Öğrenci
|
sevgili didemm "toprak hiç değişmemişsin" mesajından önce uzun bir paragraf şeklinde bir yorumun yer alıyordu.. öyle bir yorumun ardından onu silip neye dayanarak böyle bir yargılama yapıyorsun?..
önceden üyesindir veya Toprak ile farklı bir münasebetin vardır ya da "özel" bir eleştirin vardır bunu dile getirmenin yeri burası değil maalesef..
olay ile ilgili yorumunu yaparsın tamam ama herhangi bir üyeye karşı "özel" yargılarını bildirmenin yeri burası değil tekrar söylüyorum.. |
| |
|
| |
|
| MeLL |
 11 Haziran 2008 01:21
|
|

Aktif Üye
|
|
Forum içinde aşırı geyik olayına ben de karşıyım.. Daha önce konusu geçti mi bilmiyorum bütün sayfaları tek tek okuyamadım ama "chatbox" sistemi olsa fena olmaz hani.. Canı çok geyik yapmak isteyen forum içinde değil en azından chatbox'da yapmış olur.. Sadece benim bir görüşüm tabi bilmem aklınıza yatar mı..? |
| |
|
| |
|
| sinan |
 11 Haziran 2008 01:33
|
|
Site Admin
|
evet chat/shoutbox fikri geçti daha önce de buna sıcak bakmıyoruz. kişilerin daha değerli, bir başka üye için faydalı mesajlarının olmasından yanayız. fikirleriniz en değerli şeyler. iki gün sonra kendi mesajınızı okuduğunuzda burdaki mesajım bir kişinin işine yaramış ne güzel demeniz daha güzel değil mi. shoutbox da genelde anlamsız, boş yazılar yazılır..
özel mesaj servisi sohbet veya aranızdaki özel sohbetler için var :) |
| |
|
| |
 |
| denizkizi |
 11 Haziran 2008 09:59
|
|

Forum Demirbaşı
|
evet toprak hiç değişmedi sinan abide ve hazal da yöneticilerimiz hiç değişmediği için sitemiz hala aynı çizgisinde yalnızca şeboya odaklanmış bi şekilde devam ediyor doğru olanıda bu zaten |
| |
|
| |
|
| theconqueror |
 11 Haziran 2008 10:20
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
arkadaşlar bu konuda site yöneticilerimizin üzerine fazla gidilmedi mi?uzun süredir siteye adam akıllı giremiyordum.Şimdi bu tartışmaları okudum da çok gereksiz. yani boşuna boşuna birbirinizi kırmışsınız.Fazla birşey söylemek istemiyorum sadece biraz empati yapıp kendinizi onların yerine koyun.Vede şunu unutmayın bu insanların işleri sadece bu siteyle ilgilenmekten ibaret değil.okulunu okuyanda var,çalışanda.Bakın ne güzel bir platform hazırlamışlar.Günlük işlerinin arasına siteyide sıkıştırıp ilgileniyorlar.ve burayı biz şebnem ferah sevenlenlerin odak noktalarından biri haline getirmişler.Bizlerin buluşup fikir alışverişi yapmamıza,şebnem sevgimizi belirtmemize vesile olmuşlar. O yüzden karşılıklı saygıyla bu konu çözümleyelim. |
| |
|
| |
 |
| denizkizi |
 11 Haziran 2008 10:57
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
| |
|
| TOPRAK |
 11 Haziran 2008 15:29
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
| |
 |
| umuts |
 11 Haziran 2008 15:41
|
|

Site Ahalisi
|
|
son okuduklarımdan dolayı çok üzgünüm,uzun zamandır yoktum,hala da okuyamadığım bir çok başlık var, e sonradan konunun içine tabiri caizse balıklama dalmak istemem,yara sıcağı sıcağına temizlenir,fakat anlaşılan bu yara tam olarak iyileşmemiş ve kanıyor. bende çözümleyebileceğimizden yanayım,suçlu aramıyoruz fakat şöyle düşünsek "iğneyi kendine ..." daha iyi olur bence. herkes için geçerli tabiki de bu. ne olursa olsun bu tartışmalar beni çok üzdü. umarım tekrarlanmaz. |
| |
|
| |
 |
| Soygaz |
 11 Haziran 2008 16:15
|
|

Forum Demirbaşı
|