| Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Görüş / Istek |
| Yazar |
Mesaj |
| bOhEmZuLiK |
 12 Haziran 2008 01:22
 Re: Görüş / Istek |
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Öğrenci
|
ya arkadaşlar yeni gördüm uzun zamandır siteye giremiyorum yani çok az arada sırada uğruyorum bazı başlıklarıda okumadan geçiyorum uzun sürmüş bayabi...
ama yani bu sitede biz şeboizm için varız sohbet için değil bilmiyorum banlananların nedenlerini ama bence site yöneticilerimiz bu zamana kadar bu siteyi olaysız bu şekile getirmiştir benim gördüğüm kadarıyla ee bırakalımda uyarsınlar, uyarılarınıda yapsınlar ve benimde birkaç silimiş mesajım vardır yok değildir ve düşünüyorum haklı yere silmişler ben o anki düşüncelerimi yazıyorum ama bakalım doğru yeremi yazıyorum bunuda ben değil ,site yöneticilerimiz analiz ediyor ve gereksiz yerede mesajı silinen kişi az olduğunu tahmin ediyorum doğrusu benim hiç gereksiz yere silinmedide şuana kadar ..
bende uzattıkça uzattım.. |
| |
|
| |
|
| MeLL |
 12 Haziran 2008 02:50
|
|

Aktif Üye
|
Sinan abi açıklama için teşkkrler haklısın chatbox konusunda.. Ayrıca şu site yönetimi konusunda bende birşeyler söylemek isterim.. Gerçekten boş muhabbet yapılabilecek birsürü site var geyik yapmak isteyen oralarda yapabilir.. Bu tür müzik forumlarında geyiğe bende çok karşıyım burda amaç ilk önce Şebnem Ferah ve Müzik olmalıdır.. Bu tür forumlara az da olsa katı kurallar koymayınca geyik alıp başını gidiyor bi şekilde engelleyemiyosun.. bu sitenin bu kadar kaliteli olmasının sebebi yöneticilerin bu konudaki hassasiyeti diye düşünüyorum ve bu şekilde devam edilmesi her zaman için sağlıklı diyorum..
Herkese iyi forumlar.. |
| |
|
| |
|
| denizkizi |
 12 Haziran 2008 11:37
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
bence bu konu bian önce kapatılmalı..müzik adına yorum yapmamız gereken süper bi ortam hazırlanmasına rağmen biz nelerle uğraşıyoruz..geyiğin adının geçmesi bile yorumları bu kadar farklılaştırmışken yöneticilerimizin katı diye tabir edilen kurallarının ne kadar önemli olduğunu sitece anladık sanırım..seboist.com gerçekten kaliteli bi çizgide ve eminim hepde öyle devam edicek.. |
| |
|
| |
|
| Hazal |
 12 Haziran 2008 15:19
|
|

Görevli
|
teşekkürler arkadaşlar.. site yönetimi olarak yanlış şeyler yapmadığımızı dile getirdiniz..
evet haklısınız gereğinden fazla uzadı bu konu.. ve çözüme de ulaştığına göre artık konu başlığımıza devam edip yeni görüş ve isteklerinizi dile getirebilirsiniz..
başlığımıza devam:).. |
| |
|
| |
|
| Soygaz |
 3 Temmuz 2008 16:26
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
Ordan Burdan Şurdan'a açılan başlıkların onaylanması tamam da , Müzik bölümüne açılan konuların onaylanmasına gerek yok bence. |
| |
|
| |
 |
| efsundeniz |
 3 Temmuz 2008 16:30
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
|
bencede müzik bölümünde başlıkları kontrole gerek yok sonuçta oraya grupların,şarkıcıların biyografileri yazılıyor sadece, geyik bir konu açılıpta konunun dağılması mümkün değil.. |
| |
|
| |
 |
| sinan |
 3 Temmuz 2008 19:52
|
|
Site Admin
|
|
çöpü geçenlerde boşalttım ama şimdi de incelesem belki denk gelebileceğim birşey var ki, bazı başlıkları birden fazla açıyorsunuz. ve herkes sanatçı tanıtımı başlığı açmıyor. sizlerin gördüğü -normal olarak- sadece sanatçı/grup tanıtım başlıkları. kötüleme, antifan, tekrar başlıkları vs.vs. bunların otomatik yayınlanmasına gerek yok. sistem de otomatik olarak algılayamayacağı için .. |
| |
|
| |
 |
| Soygaz |
 3 Temmuz 2008 20:05
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
Arama motorunda sorun çıkıyor bazen..Yok gözüküyor ama sayfa sayfa aradığım zaman bir de bakıyorum ki aynı başlıktan var... O yüzden birden fazla açıyoruz. |
| |
|
| |
 |
| efsundeniz |
 3 Temmuz 2008 20:14
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
|
evet banada oldu birçok kez o sınra açtığım başlık kilitleniyor var olduğundan:) ama yok görünüyor |
| |
|
| |
 |
| sinan |
 3 Temmuz 2008 23:44
|
|
Site Admin
|
|
site yedeklerini alırken veritabanının arama ile ilgili bölümlerini veritabanını şişirdiği için boşaltmak zorunda kalıyorum. yedek alındıktan sonra tekrar tarama yaptırıyorum. ama bazen unutuyorum. boş olduğu zamanlar sonuç vermiyor doğal olarak. bu tür durumlarda yine sayfa sayfa aranmasında fayda var. |
| |
|
| |
 |