| Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Görüş / Istek |
| Yazar |
Mesaj |
| IYIKOTU |
 6 Temmuz 2008 23:14
 Re: Görüş / Istek |
|
|

Aktif Üye
Meslek: Öğrenci
|
|
| |
|
| birsenseb |
 7 Temmuz 2008 18:25
|
|

Üye
|
mükemmel bir site ve daha iyisi için elimden geleni yapmak isterim (ben yeni üye oldum) umarım elimden birşeyler gelir herkesin ellerine sağlık |
| |
|
| |
|
| birsenseb |
 7 Temmuz 2008 18:28
|
|

Üye
|
arkadaşlar ben yeni üye oldum ve sitedeki diğer arkadaşlarla nasıl görüşebileceğimi bilmiyorum bana yardım edebilecek olan var mı |
| |
|
| |
|
| Hazal |
 7 Temmuz 2008 22:09
|
|

Görevli
|
|
birsenseb burada amaç yeni arkadaşlıklar edinip onlarla görüşmek değil.. tabi zamanla arkadaşlıklar da oluyor.. bunun için de site buluşmaları düzenleniyor zaten bunlara katılırsan arkadaş olabilirsin.. ayrıca dediğim gibi zamanla olan şeyler bunlar ve amacımız farklı.. |
| |
|
| |
|
| sporxxxrock |
 11 Temmuz 2008 15:59
|
|

Üye
|
Bence yabancı ve türkçe rock müzik bölümüne yeni bir başlık açarak rock müzik dinleyebileceğimiz bir ortam oluşturabiliriz...
Sonuçta müzik için buluştuysak Türk rock grupları başta, Şebnem Ferah'ın bütün şarkıları olmak üzere bence süper olur... |
| |
|
| |
|
| avriListt |
 11 Temmuz 2008 16:25
|
|

Üye
|
|
ama öyle bir bölüm açarsak şebneme haksızlık etmiş oluruz dinlemek istersen ona destek olmak için bence cdsini yada kasetini almalıyız hem öyle şebneme daha çok destek olmuş oluruz. |
| |
|
| |
 |
| sporxxxrock |
 11 Temmuz 2008 16:42
|
|

Üye
|
|
Cd ve albümleri var zaten sadece şebnem ferah değil tüm rockçılar olabilir... Sadece fikir bu... |
| |
|
| |
|
| avriListt |
 11 Temmuz 2008 16:56
|
|

Üye
|
|
onu demek istemedim internetten o müzikleri alırken onlara haksızlık etmiş oluyoruz.sonuçta onlar para kazanmak için bu işi yapıyorlar. |
| |
|
| |
 |
| sinan |
 11 Temmuz 2008 17:22
|
|
Site Admin
|
bir gün siteye girmek istediğinizde "bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir" yazısıyla karşılaşabilirsiniz müzik yayını yapıyor olsaydık kaldı ki kişisel fikrimiz avrilistin belirttiği şekilde. bir sanatçıya değer veriyorsan destek olmalısın. gerek konser, gerekse albüm vs. gibi.
bırakın müziği, her sitede yayınlanan video klipleri bile eklemeyi pek sıcak bulmuyoruz. onların televizyonlarda yayınlanması için belli bir telif hakkı ödeniyor. telif hakkı ödemeyen her türlü site yasadışıdır.
kısaca cevabımız olumsuz bu konuda. |
| |
|
| |
 |
| sebneMeltem |
 11 Temmuz 2008 18:36
|
|

Yeni Üye
|
|
site çok güzel.tek bir isteğim olacak zaten poster haberlerini ayrı ayrı değil de tek bir başlık altında toplasak daha iyi olur gibi.siz ne dersiniz? |
| |
|
| |
|