| Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Görüş / Istek |
| Yazar |
Mesaj |
| sinan |
 1 Ağustos 2008 22:11
 Re: Görüş / Istek |
|
|
Site Admin
|
yok hazal üye haklı. yeni üyeler kişilerin msn ve diğer özel bilgilerini göremez.
bu arada neden henüz tanımadığınız insanların adreslerini görmek istiyorsunuz ki. site buluşmaları bir süre sonra askıya alınacak. konser dışında buluşmalar düzenlenmeyecek -istisnalar asla olmayacak denemez tabi-
sitenin amacı tanışmak kaynaşmak değil, şebnem ferah ve rock müzik çerçevesinde bilgi,haber,içerik paylaşımı. |
| |
|
| |
 |
| meliquee |
 2 Ağustos 2008 00:07
|
|

Üye
Meslek: Öğrenci
|
tabi ki de dediğiniz gibi sitenin amacı tanışmak kaynaşmak değil.
Ama bu sadece bir fikirdi ve benim duyduğum,bildiğim sitelerde gözüküyordu msn adresleri.
ve çok da güzel etkinlikler yapılıyordu.
neyse yaa heralde bu fikir pek beğenilmedi BOŞVERELİM GİTSİN |
| |
|
| |
|
| emotionsebo |
 11 Ağustos 2008 14:26
|
|

Üye
|
türkçe rock forumuna başlık açmaya çalıştım ama açılmadı onaylanmadı mı acaba???? |
| |
|
| |
|
| sinan |
 13 Ağustos 2008 18:05
|
|
Site Admin
|
muhtemelen varolan bir başlığı açmak istemişsinizdir. bu sıkça yapılan bir hata. türkçe rock kategorisinde 6 sayfa sanatçı/grup tanıtım başlığı bulunmakta. gözünüzden kaçmış olmalı.
sanatçı tanıtım başlığı değilse, örneğin bir anket,konser duyurusu filan içeren bir konu olduğu için de silinmiş olabilir. rock müzik kategorisine sadece sanatçı/grup tanıtım başlıkları açılabiliyor. |
| |
|
| |
 |
| SeboTiryakisi |
 9 Kasım 2008 09:27
|
|

Üye
|
Teşekkürler; iki günlük bir aradan sonra yeniden burada olabilmemizi sağladığınız için sevgili yönetim : )
Bir an hiç açılmayacak site diye düşündüm.
Yeri burası değildi belki ama en uygunu burası olur diye düşündüm. Bir daha öyle aralar verdirmeyin
Teşekkürler... |
| |
|
| |
|
| sinan |
 9 Kasım 2008 14:46
|
|
Site Admin
|
aslına bakarsak hiç ara vermedik :) en son site taşıma işlemini yaklaşık 13 ay önce yapmıştık. ki umuyoruz bu yeni taşındığımız yerden de memnun kalırız ve uzunca bir süre burada kalırız.
site taşıma esnasında dns ler güncellenmedikçe eski sunucu görünür. bu, internet bağlantısını yenilemek, dns önbelleği temizlemek, tarayıcı önbelleğini temizlemek, bilgisayarı kapatıp açmak ve benzeri gibi yöntemlerle çözülebiliyor. hiç bir işlem yapmamış kullanıcıların yeni sunucuya geçmesi ortalama süresi 24-72 saattir.
sık taşıma işlemi yapmaya ihtiyaç duymamamız dileğiyle :) |
| |
|
| |
 |