şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Görüş / Istek
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 1 Ağustos 2008 22:11
Mesaj konusu Re: Görüş / Istek
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1145
yok hazal üye haklı. yeni üyeler kişilerin msn ve diğer özel bilgilerini göremez.

bu arada neden henüz tanımadığınız insanların adreslerini görmek istiyorsunuz ki. site buluşmaları bir süre sonra askıya alınacak. konser dışında buluşmalar düzenlenmeyecek -istisnalar asla olmayacak denemez tabi-

sitenin amacı tanışmak kaynaşmak değil, şebnem ferah ve rock müzik çerçevesinde bilgi,haber,içerik paylaşımı.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
meliquee
Tarih 2 Ağustos 2008 00:07
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 44
tabi ki de dediğiniz gibi sitenin amacı tanışmak kaynaşmak değil.
Ama bu sadece bir fikirdi ve benim duyduğum,bildiğim sitelerde gözüküyordu msn adresleri.
ve çok da güzel etkinlikler yapılıyordu.
neyse yaa heralde bu fikir pek beğenilmedi BOŞVERELİM GİTSİN
  Kullanıcının profilini görüntüle
emotionsebo
Tarih 11 Ağustos 2008 14:26
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Gaziantep Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 17
türkçe rock forumuna başlık açmaya çalıştım ama açılmadı onaylanmadı mı acaba????
sinan
Tarih 13 Ağustos 2008 18:05
Site Admin
muhtemelen varolan bir başlığı açmak istemişsinizdir. bu sıkça yapılan bir hata. türkçe rock kategorisinde 6 sayfa sanatçı/grup tanıtım başlığı bulunmakta. gözünüzden kaçmış olmalı.

sanatçı tanıtım başlığı değilse, örneğin bir anket,konser duyurusu filan içeren bir konu olduğu için de silinmiş olabilir. rock müzik kategorisine sadece sanatçı/grup tanıtım başlıkları açılabiliyor.
SeboTiryakisi
Tarih 9 Kasım 2008 09:27
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Kasım, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 56
Teşekkürler; iki günlük bir aradan sonra yeniden burada olabilmemizi sağladığınız için sevgili yönetim : )
Bir an hiç açılmayacak site diye düşündüm.

Yeri burası değildi belki ama en uygunu burası olur diye düşündüm. Bir daha öyle aralar verdirmeyin

Teşekkürler...
sinan
Tarih 9 Kasım 2008 14:46
Site Admin
aslına bakarsak hiç ara vermedik :) en son site taşıma işlemini yaklaşık 13 ay önce yapmıştık. ki umuyoruz bu yeni taşındığımız yerden de memnun kalırız ve uzunca bir süre burada kalırız.

site taşıma esnasında dns ler güncellenmedikçe eski sunucu görünür. bu, internet bağlantısını yenilemek, dns önbelleği temizlemek, tarayıcı önbelleğini temizlemek, bilgisayarı kapatıp açmak ve benzeri gibi yöntemlerle çözülebiliyor. hiç bir işlem yapmamış kullanıcıların yeni sunucuya geçmesi ortalama süresi 24-72 saattir.

sık taşıma işlemi yapmaya ihtiyaç duymamamız dileğiyle :)
20. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20