Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Görüş / Istek
Yazar Mesaj
viya
Tarih 6 May 2007 21:47
Mesaj konusu Re: Görüş / Istek
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
Kutluyorum seboist.com'un yönetici kişiliğini.. Bence çok hoş..
  Kullanıcının profilini görüntüle
hande
Tarih 18 May 2007 16:25
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
site süper ama şebo dan daha çok bahsetseniz dahada süper olur bence..lütfen ..şeboya tapan biri var burda
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
TOPRAK
Tarih 18 May 2007 23:51
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
sitede şebnem ferah adına herşeyi bulabilirsiniz..şebo fanları olarak gündemide takip ediyoruz eğlenceli yazılarla da gülümsüyoruz konser haberlerinide veriyoruz..
hande
Tarih 19 May 2007 12:39
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
teşekkürler
eCe
Tarih 4 Haziran 2007 23:33
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 9
aynen bende resimleri ararken buldum ama siteyi çok beğendim hemen üye oldum çok güzel bir site olmuş elinize sağlık..
sinan
Tarih 5 Haziran 2007 01:05
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1120
teşekkürler ece. site amacına ulaşabiliyorsa ne mutlu bize.
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
buaskfazlasana
Tarih 6 Haziran 2007 12:13
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ankara Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 48
eCe yazmış:
aynen bende resimleri ararken buldum ama siteyi çok beğendim hemen üye oldum çok güzel bir site olmuş elinize sağlık..

katılıyorum ben de şebom için ve siteyi beğendiğim için üye oldum site hoş en önemlisi her zaman şebomuzun konserlerinden, şarkılarından...vb herşeyden haberdar oluyoruz
viya
Tarih 25 Temmuz 2007 14:21
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
Forum anasayfa'daki konuların genel başlıkları arasına bir başlık, ''Üyeler hakkında'' içeriğinde ise üye kendi isteğiyle kendi kullanıcı adına bir konu açıcak.. Örneğin, konu 'xxx.. bu kişi hakkındaki üşüncelerimiz isteklerimiz ona söylemek istediklerimiz ve daha rahat bir mizahla eleştiriler vs.. geyik sohbet şekli olması muhtamel fakat mesajları moderotorlerimiz herzamanki gibi kontrol ediceklerdir..

Bence arkadaşlar site forum ise bir çok artarnatif olmalı.. bu bir fikir sadece..
sinan
Tarih 25 Temmuz 2007 15:48
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1120
bu fikir ilk geldiğinde, gerek üye sayısı gerekse "aktif" üye sayısı azlığı nedeniyle ertelemiştik. yalnız bu fikrin hayata geçmesinin vakti geldi gibi.

sitenin tüm kuralları burda da geçerli olduğu gibi bu bölüme özel kurallar eklenecektir ( ki bu mesajı yazarken onu da hazırladım. www.seboist.com/bolum-kurallari-t425.html )
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
viya
Tarih 25 Temmuz 2007 17:56
Banlı
öyleyse ilk olarak kendi üye adımla başlatıyorum..
4. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 18, 19, 20  Sonraki