| Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Görüş / Istek |
| Yazar |
Mesaj |
| elarsarnas |
 18 Ağustos 2007 20:54
 Re: Görüş / Istek |
|
|

Üye
Meslek: Öğrenci
|
son cevap gönderilen başlıkların forum anasayfanın altında gösterilme imkanı var mı acaba? |
| |
|
| |
 |
| sinan |
 18 Ağustos 2007 21:46
|
|
Site Admin
|
malesef. bu uygulama, üyelerin ilgili ilgisiz her konuya cevap yazmasına neden oluyor düşüncesiyle baştan beri karşı olduğum bişey.
hem, güç sadelikte :) |
| |
|
| |
 |
| spidermanx |
 6 Eylül 2007 21:34
|
|
Banlı
|
Site her yönüyle çok güzel ama bu kadar çok üye varken forumda tartışanlar 20-30 kişi.Bu benim için yeterli ama sitede daha çok kişi aktif olursa daha eğlenceli geçer ve sitenin adı yayılır diye düşünüyorum.Google da bile şebnem ferah yazınca 2. sıradayız.
Bir de sitede komik olaylar için bir başlık açıcam ama uygunluğunu bilmiyorum beğenilmeyebilir veya banlanabilirim. |
| |
|
| |
 |
| sinan |
 6 Eylül 2007 21:41
|
|
Site Admin
|
şimdi şöyle oluyor :)
1. sitenin kalabalıklaşması insanları rahatsız ediyor. baştan beri hissettiğimiz birşey var. az olsun ama öz olsun. kapımız elbette ki şebnem ferah hayranları veya hayranı olmayan herkese açıktır. sadece gelen kişi ortamı/insanları rahatsız edici hareketlerde bulunmasın :) aktiflik konusunda haklısın ama az değiliz.
2. sitenin "ordan burdan şurdan" bölümünde elbette mizahi şeyler de paylaşılabilir. ancak bazen abartılıyor. yeri geldiğinde gülünecek eğlenilecek tabi ki, ama sitemizin amacı bu değil.amacından sapınca da hoş olmayan şeyler yaşanıyor.. anlık gülünecek şeyler paylaşılmasındansa şebnem ferah veya herhangi bir sanatçı/grup ile ilgili bilgi/haber paylaşılması daha hoş geliyor açıkçası. |
| |
|
| |
 |
| rocker |
 17 Eylül 2007 15:56
|
|

Üye
Meslek: Yöneticilik
|
|
herkes istediği şeyi yazsın bence ordan burdan şurdan bölümünde mesela ben kendi adıma bu siteyi sevdim üye oldum ama bazen konu açmak istediğimdede kabul edilmiyor yani???? |
| |
|
| |
|
| sinan |
 18 Eylül 2007 01:17
|
|
Site Admin
|
(öncelikle şunu belirtmeliyim, üyelerin konu açması belki en çok beni sevindiriyodur)
yanlış anlamayın, herkes her istediği şeyi yazarsa inanın suyu çıkıyor. kurallar çok katı değil ki. kişisel kurallar değil, ortamı güzel kılmak ve korumak için.
-herşeyde olduğu gibi- geyiğin fazla yapılması hoş gelmiyor. site ağırlığını yitirmesine sebep oluyor. insanlar saniyelik gülüş için birşeyler paylaşıyor.bunun yerine daha faydalı şeyler yaplaşması daha iyi değil mi sence ? bahsi geçen konular genelde geyik ağırlıklı konular. evet buna ilgin olabilir haklısın.ama sitenin amacı tam olarak bu değil. kategori yani "ordan burdan şurdan" forumu tam "karma forum"dur. elbette geyik de olacak, spor da, eğlence, müzik, sanat, akıl oyunları da vs... sadece o kategorinin bir yere ağırlıklı odaklanmasını istemiyoruz.
açılan konulara özen gösteriyoruz ve özen gösterilmesini istiyoruz sadece. |
| |
|
| |
 |
| dremre |
 23 Eylül 2007 13:04
|
|

Üye
Meslek: Doktor
|
Çok güzel bir site yapmışınız arkadaşlar tebrik ederim |
| |
|
| |
|
| sinan |
 23 Eylül 2007 13:28
|
|
Site Admin
|
|
teşekkürler emre bey. iyi eğlenceler |
| |
|
| |
 |
| theconqueror |
 27 Eylül 2007 11:01
|
|

Forum Demirbaşı
|
yeni üye oldum dah önce şebomuzun baska fan sitelerinde geziniyordum.Bu siteyi t-shirt merakım sayesinde buldum ve şu an en favori şebo sitem burası bence şebo siteleri arasında en güzeli...Özellikle TÜRKÇE'mize sahip çıkılması en güzel yanı...Gerçekten site kurucularını ayakta alkışlamak gerekiyor.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE! |
| |
|
| |
 |
| TOPRAK |
 6 Ekim 2007 18:08
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
forumda en çok dikkat ettiğimiz konu bu..türkçemiz..biz de sizlere teşekkür ediyoruz.. |
| |
|
| |
 |