şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Görüş / Istek
Yazar Mesaj
elarsarnas
Tarih 18 Ağustos 2007 20:54
Mesaj konusu Re: Görüş / Istek
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Ankara Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 16
son cevap gönderilen başlıkların forum anasayfanın altında gösterilme imkanı var mı acaba?
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 18 Ağustos 2007 21:46
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1145
malesef. bu uygulama, üyelerin ilgili ilgisiz her konuya cevap yazmasına neden oluyor düşüncesiyle baştan beri karşı olduğum bişey.

hem, güç sadelikte :)
spidermanx
Tarih 6 Eylül 2007 21:34
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
Site her yönüyle çok güzel ama bu kadar çok üye varken forumda tartışanlar 20-30 kişi.Bu benim için yeterli ama sitede daha çok kişi aktif olursa daha eğlenceli geçer ve sitenin adı yayılır diye düşünüyorum.Google da bile şebnem ferah yazınca 2. sıradayız.

Bir de sitede komik olaylar için bir başlık açıcam ama uygunluğunu bilmiyorum beğenilmeyebilir veya banlanabilirim.
sinan
Tarih 6 Eylül 2007 21:41
Site Admin
şimdi şöyle oluyor :)

1. sitenin kalabalıklaşması insanları rahatsız ediyor. baştan beri hissettiğimiz birşey var. az olsun ama öz olsun. kapımız elbette ki şebnem ferah hayranları veya hayranı olmayan herkese açıktır. sadece gelen kişi ortamı/insanları rahatsız edici hareketlerde bulunmasın :) aktiflik konusunda haklısın ama az değiliz.
2. sitenin "ordan burdan şurdan" bölümünde elbette mizahi şeyler de paylaşılabilir. ancak bazen abartılıyor. yeri geldiğinde gülünecek eğlenilecek tabi ki, ama sitemizin amacı bu değil.amacından sapınca da hoş olmayan şeyler yaşanıyor.. anlık gülünecek şeyler paylaşılmasındansa şebnem ferah veya herhangi bir sanatçı/grup ile ilgili bilgi/haber paylaşılması daha hoş geliyor açıkçası.
rocker
Tarih 17 Eylül 2007 15:56
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Van Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Yöneticilik Mesajlar: 29
herkes istediği şeyi yazsın bence ordan burdan şurdan bölümünde mesela ben kendi adıma bu siteyi sevdim üye oldum ama bazen konu açmak istediğimdede kabul edilmiyor yani????
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 18 Eylül 2007 01:17
Site Admin
(öncelikle şunu belirtmeliyim, üyelerin konu açması belki en çok beni sevindiriyodur)

yanlış anlamayın, herkes her istediği şeyi yazarsa inanın suyu çıkıyor. kurallar çok katı değil ki. kişisel kurallar değil, ortamı güzel kılmak ve korumak için.

-herşeyde olduğu gibi- geyiğin fazla yapılması hoş gelmiyor. site ağırlığını yitirmesine sebep oluyor. insanlar saniyelik gülüş için birşeyler paylaşıyor.bunun yerine daha faydalı şeyler yaplaşması daha iyi değil mi sence ? bahsi geçen konular genelde geyik ağırlıklı konular. evet buna ilgin olabilir haklısın.ama sitenin amacı tam olarak bu değil. kategori yani "ordan burdan şurdan" forumu tam "karma forum"dur. elbette geyik de olacak, spor da, eğlence, müzik, sanat, akıl oyunları da vs... sadece o kategorinin bir yere ağırlıklı odaklanmasını istemiyoruz.

açılan konulara özen gösteriyoruz ve özen gösterilmesini istiyoruz sadece.
dremre
Tarih 23 Eylül 2007 13:04
Üye
Üye
Yaş: 36 Cinsiyet: Erkek Burç: Terazi Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Doktor Mesajlar: 31
Çok güzel bir site yapmışınız arkadaşlar tebrik ederim Alkış
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 23 Eylül 2007 13:28
Site Admin
teşekkürler emre bey. iyi eğlenceler
theconqueror
Tarih 27 Eylül 2007 11:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 567
yeni üye oldum dah önce şebomuzun baska fan sitelerinde geziniyordum.Bu siteyi t-shirt merakım sayesinde buldum ve şu an en favori şebo sitem burası bence şebo siteleri arasında en güzeli...Özellikle TÜRKÇE'mize sahip çıkılması en güzel yanı...Gerçekten site kurucularını ayakta alkışlamak gerekiyor. Alkış
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
TOPRAK
Tarih 6 Ekim 2007 18:08
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
forumda en çok dikkat ettiğimiz konu bu..türkçemiz..biz de sizlere teşekkür ediyoruz..
6. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 18, 19, 20  Sonraki