Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Görüş / Istek
Yazar Mesaj
multeciyim
Tarih 15 Ekim 2007 21:16
Mesaj konusu Re: Görüş / Istek
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 519
evet yenilik harzaman iyide gerçekten tanıtım açısından dvd kapağı olsa oda iyi olurdu ama tabi elinize sağlık düşünmene değmiş toprak güzel olmuşş Rock
  Kullanıcının profilini görüntüle
TOPRAK
Tarih 15 Ekim 2007 21:23
Yönetici
Yönetici
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 963
ben hazal ve sinan..hep birlikte karar aldık..giriş sayfamızdan çok memnunuz aslında değiştirmeyi düşünmüyoruz..ayrıca dediğim gibi fotoğraflar erdal mahir cürana ait..ondan izinsiz galeride bulunması bile aslında sakıncalı..ben kendisiyle görüştüm daha önce..şimdide mail attım..bekliyorum..

sizler anasayfamızdan memnun değilmisiniz yoksa..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
bOhEmZuLiK
Tarih 1 Kasım 2007 04:34
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 484
yaa bir soru sormuşsunuz sonra da kilitlenmiş ben o soruyu daha önce görmüştüm ve ben çözüp öğretmenime götürmüştüm isterseniz size de anlatabilirim nasıl olduğunu kilitlendiği için bir şey yazamıyorum isterseniz burdan söyliyebilirim
sinan
Tarih 1 Kasım 2007 05:52
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1094
cevabı buraya yazın, doğruysa kilidi açarız seve seve :)
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bOhEmZuLiK
Tarih 1 Kasım 2007 16:06
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 484
ya kusura bakmayın çözdüm ama olmuyor gittim ilk okul öğretmenimin yanına bu soruyu çözmüştüm hocam ama şimdi çözemiyorum dedim hemen
bakdıki aynı soru değilmiş
hemen atladım, ama soruyu görünce çözmeme gerek yok nasıl olsa biliyorum dedim ve hemen atladım kusura bakmayın
ama bilmiyormuşum başka bir soruymuş benim dediğim
sevimli16
Tarih 1 Kasım 2007 17:49
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Konya Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
ben şebomun şarkılarının söz müzik kime ait olduğunun yazılmasını istiyorum umarım bi sakıncası yoktur
sinan
Tarih 1 Kasım 2007 17:57
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1094
yo ne sakıncası :)
şarkı sözleri bölümünde şarkı sözlerinin altında isimler yazmakta zaten :)
mesela; www.seboist.com/deli-kizim-uyan-s2.html
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sevimli16
Tarih 1 Kasım 2007 18:05
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Konya Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
tamam altında yazıyor ben hepsinin altında şebo yazınca algılayamadım şebnem ferah yazınca söz müzik onun oluyor anladım sağolun
bOhEmZuLiK
Tarih 3 Kasım 2007 17:53
Site Ahalisi
Site Ahalisi
ya ben en başta resim koymayı unutmuşum şimdi nasıl koyabilirim
bir bilginiz varsa lütfen söyleyebilir misiniz
XxcNnxX
Tarih 3 Kasım 2007 18:15
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 17
profilden yapabilirsin
8. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 15, 16, 17  Sonraki