şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ haluk levent
Yazar Mesaj
SeBoDeLiSi
Tarih 25 Temmuz 2007 10:57
Mesaj konusu Re: haluk levent
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
gulden yazmış:
ben bu akşam haluk levent konserindeyim
çok eğlenicem ya,özletmişti kendisini haluk abi

bizim yerimize de ağlen
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
gulden
Tarih 25 Temmuz 2007 11:59
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 396
SeBoDeLiSi yazmış:
gulden yazmış:
ben bu akşam haluk levent konserindeyim
çok eğlenicem ya,özletmişti kendisini haluk abi

bizim yerimize de ağlen

evet evet eğlenicem herkesin yerine
  Kullanıcının profilini görüntüle
SeBoDeLiSi
Tarih 29 Temmuz 2007 23:27
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
Haluk Levent hastaneye kaldırıldı!
Alanya turnesinde bulunan Haluk Levent, aniden rahatsızlanarak Acil Servis'te tedavi altına alındı

29.07.2007 20:25

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde dün gece elektrik kesintisi nedeniyle konserini iptal etmek zorunda kalan Haluk Levent, bugün de gıda zehirlenmesi ve tansiyon düşüklüğü nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Alanya'nın Payallar Beldesi'ndeki Club X Disko'ya konser için gelen, ancak 5 saat süren elektrik kesintisi ve ses sisteminde yaşanan arıza nedeniyle gece programını iptal eden Haluk Levent, Konaklı Beldesi'ndeki Timo Otel'e dönüp istirahata çekildi.

Bugün Alanya turuna çıkan Haluk Levent, Alanyum Alışveriş Merkezini gezmek için çevre yoluna çıktığı sırada aniden rahatsızlandı. Arkadaşları tarafından Özel Can Hastanesine götürülen Haluk Levent'e, Acil Servis'te ilk müdahale yapıldı.

Hastanede özel odaya alınarak serum bağlanan Haluk Levent'in gıda zehirlenmesi ve sıcaklara bağlı tansiyon düşüklüğü nedeniyle rahatsızlandığı belirtildi. Haluk Levent, 3 saat süreyle hastanede kaldı.
ScouR
Tarih 29 Temmuz 2007 23:29
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Bursa Kayıt: May, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 236
geçmiş olsun..
efsan
Tarih 29 Temmuz 2007 23:39
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
ciddi zannettim bir an gerçi tansiyon da yabana atılır cinsten değil ama.. geçmiş olsun
gulden
Tarih 31 Temmuz 2007 00:55
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 396
çok geçmiş olsun ya..
hande
Tarih 31 Temmuz 2007 10:44
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
geçmiş olsun haluk levent
Rockergirl20
Tarih 31 Temmuz 2007 20:11
Banlı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 32
Ben rock müziği vallahi ilk defa haluk leventten ve şebnem ferahtan duydum babam kasedini almıştı kral çıplak diye ona bittim ondan sonra da zaten hep rock dinledim daha sonradan yeni rockçılar çıkınca unutuldu arada tabii
hande
Tarih 1 Ağustos 2007 14:23
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
kim unutuldu haluk levent mi bence yanlış düşünüyorsun :S
SeBoDeLiSi
Tarih 1 Ağustos 2007 14:34
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
bencede haluk levent unutulmadı unutulmaz da
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki