şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ Hatırla Sevgili
Yazar Mesaj
erenay
Tarih 11 Temmuz 2008 16:08
Mesaj konusu Re: Hatırla Sevgili
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Sinop Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 8
evet dizinin bitmesine bende üzülenler arasındayım çünkü konusu benim idolum olan deniz gezmiş ile ilgili
  Kullanıcının profilini görüntüle
gizemli1105
Tarih 18 Temmuz 2008 08:10
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
dizi çok güzel değinilen konuda ama tarafsız değil
dizi koministlerin yaptıklarını örtpas ediyor okadarda masum insanlar değil yaktıkları canlar yaptıkları işkenceler gazete arşivlarini incalayin görecekleriniz karşısında dehşete düşersiniz
umuts
Tarih 18 Temmuz 2008 11:35
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 415
bence sen hiç tarafsız değilsin, yaptıkları değilde gördükleri işkenceler diyecektin sanırım,asıl dehşete düşülecek durumsa türk anayasasının ihlalleri karşısında türkiyenin bağımsızlığı için direnmiş o fidanların asılmasıdır!
yusuf inan;" bizler asılarak bir kere öleceğiz fakat bizi asan sizler şerefsizliğinizle hergün öleceksiniz".
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
umuts
Tarih 18 Temmuz 2008 11:41
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 415
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, “Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, “demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek”

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, “ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.”

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!

Mustafa Kemal Atatürk!!!
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
merwe23
Tarih 18 Temmuz 2008 16:23
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 142
hergün 8 30 da tekrarını veriyolar
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3