Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ Ice Age - (Buz Devri)
Yazar Mesaj
akasa
Tarih 23 Nisan 2008 20:51
Mesaj konusu Ice Age - (Buz Devri)
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 396
Ice Age - (Buz Devri)

20 bin yıl önce, Dünya hiç olmadığı kadar harika ve bir o kadar da tehlikelidir. Buz Çağı'nın başlangıcı kadar tehlikeli olduğu zamanlarsa çok azdır. Gezegenin dev yaratıkları ve daha küçük olanlardan bazıları soğuktan korunmak için güneye göç etmektedirler. Bunlara katılmayan iki kişi vardır. İşleri kendi bildiği gibi halletmeyi seven avare mamut Manfred ve hiç bi şey yapmadan yaşamaya bayılan tembel Sid.

Sid, Manfred'i koruyucusu olarak seçtikten sonra Manfred bu baş belasından kurtulmak için her şeyi denemeye başlar. Ama bu başına geleceklerin daha ilkidir: Manny, Sid sayesinde terkedilmiş bir bebeği ailesine kavuşturma işini üzerine almıştır. Bu yolculuklarında Manny ve Sid'e yoldaş olan kaplan Diego içinse bu bebek leziz bir yemekten ibarettir.

Sid, Manny ve Diego buzlarla kaplı geniş arazilerde yollarına devam ederken başka bir yaratık, Scrat adında bir sincap karşılarına çıkar. Felaketlere neden olan uğursuz bir meşe palamudunu gömmeye çalışan Scrat Buz Çağı'yla mücadelesine devam ederken, Manny, Sid, Diego ve bebek Roshan zorluklarla ve heyecanlarla dolu bir yolculuğa çıkarlar. Çığlardan kıl payı kurtuldukları, bir bebek bezinin sırlarını çözdükleri, lav gölleri üzerindeki buzdan köprülerden geçtikleri bu yolculukla kahramanlarımız yalnız o çağın değil tüm tarihin en sıradışı grubu olmuşlardır.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Soygaz
Tarih 23 Nisan 2008 21:37
Mesaj konusu Re: Ice Age - (Buz Devri)
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 460
Ehe.. Güzel bir filmdi bu.. 2.si de çıkmıştı.. Sıkıldığımda kafam dağılsın diye hala izlerim.. :)
buket09
Tarih 23 Nisan 2008 21:38
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 203
süper bir filmdi hatta ikincisini selmayla izlemiştik çok komikti
multeciyim
Tarih 23 Nisan 2008 21:40
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 430
1 de 2 de mükemmel flimler.birçok flimi ezer geçer izle bence edacım
  Kullanıcının profilini görüntüle
pelinn
Tarih 23 Nisan 2008 23:28
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 155
bende yeğenlerim sayesinde hem 1 hem 2yi izledim çok eğlenceli..
akasa
Tarih 24 Nisan 2008 08:17
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 396
süper bir film bence
gzm
Tarih 24 Nisan 2008 10:37
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 168
en beğendiğim yani şirin olduğunu düşündüğüm filmlerin başında gelir çok tatlı ya
denizZ
Tarih 28 Nisan 2008 22:06
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 187
bu filmdeki palamut manyağına deli oluyordum yaa pörtlek gözleriyle deli deli palamut arayışı, bulunca bir türlü onu kıramayışı, her defasında tam eline geçirmişken kaçırışı, kriz geçirmesi .... çok tatlı yaa!!!
multeciyim
Tarih 28 Nisan 2008 22:26
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 430
2.sinde de karıncalara bitiyorum ben yaa mükemmeller
denizZ
Tarih 28 Nisan 2008 22:28
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 187
ben ikinciyi bir türlü izleyemedim
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki