şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ iclal aydın'dan ŞEBNEM FERAH...
Yazar Mesaj
rabiSHebo
Tarih 29 Haziran 2008 14:17
Mesaj konusu Re: iclal aydın'dan ŞEBNEM FERAH...
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Ankara Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
yaa bu yazıyı burda gördüğüma inanamıyorum bende başka sitelere bu yazıyı yayınlamıştımm çok beğenildi... Ben şebodan sonra feci bi 'İco'cuyumdur bunu gördüğüme çok sevindim açıkcası. çok güzel bir yazı...
  Kullanıcının profilini görüntüle
merwe23
Tarih 29 Haziran 2008 18:10
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 142
çok iyi ya iclal aydın da bizdenmiş yeni öğrendim paylaşım için sağol
pelinn
Tarih 29 Haziran 2008 20:29
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 423
aslında iclal aydınla kısa bir konuşmuşluğum var bilseydim onunda bir şeboist olduğunu bizde bir şeboist kardeşi olabilirdik
aylin759
Tarih 2 Temmuz 2008 18:15
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: İstanbul Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 26
gerçekten çok iyi bir insan.......şebom hakkında böyle düşünen insanlar benim için mükemmeldirler.....(şebom meleğimm)
bexex
Tarih 21 Temmuz 2008 02:18
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 108
bu yazıyı bir yerde daha okumuştum,okurken bi değişik oldum bir ünlünün bir ünlüye karşı böyle şeyler yazması, alışılmışın dışında... genelde çamur atarlar, ama iclal aydın öyle yapmamış... çok güzel yazı olmuş ellerine sağlık
meliquee
Tarih 4 Ağustos 2008 01:10
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 44
Yazıyı okudum ilkten bir durdum...sonra helal olsun dedim.
bir insan bu kadar mı süper bir şekilde anlatılır ki o kişi; bizim onunla büyüdüğümüz,aşkımız,şebomuz ise ...

Artık İclal Aydın'a daha farklı bir pencereden bakıyorum.

bu arada İclal Aydın'ın da bir şebocu olduğunu şimdi öğrendim. Çok sevindim.
avicenna
Tarih 7 Ağustos 2008 18:42
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 26
artık seviyorum iclal aydını
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
MeLL
Tarih 10 Ağustos 2008 16:30
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 156
"Dünyayı dünya yapan şeyler... Bugün onlardan birini, Şebnem Ferah'ı yazdım. Anlaşıldığı üzere hayranıyım. Boşverin, nasılsa ben de müzik yazarı değilim... Eleştirisini Şafak Karaman'a ve Tolga Akyıldız'a bırakıyorum. Ben şu anda bile Şebnem'i dinliyorum..."

Bir yazı ancak bu kadar güzel bitirilebilirdi.. Ben boşuna sevmiyorum İclal Aydın'ı )
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3