Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Site Buluşmaları ~ [28 Ekim] istanbul buluşması - detaylar
Yazar Mesaj
istanbulss
Tarih 26 Ekim 2007 23:32
Mesaj konusu Re: [28 Ekim] istanbul buluşması - detaylar
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 24 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Mesajlar: 3
Hoşbuldum sağol.

Müsait olursam kesin gelecem ama söz vermiyim.
  Kullanıcının profilini görüntüle
Hazal
Tarih 27 Ekim 2007 22:40
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 681
İlk İstanbul buluşmamız yarın gerçekleşecek=).. esfan gelmesi kesinleşenlere özel mesaj atmış bildiğim kadarıyla.. tüm şeboist kardeşlerimize buluşmamız açıktır..
umuts
Tarih 28 Ekim 2007 18:23
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 390
haberleri bekliyoruz
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sevimli16
Tarih 28 Ekim 2007 20:26
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Konya Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
evet ya nasıl oldu buluşma gelemeyen biri olarak merak ediyorum
theconqueror
Tarih 29 Ekim 2007 09:46
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 556
vallahi buluşma süperdi yaaa açıkçası çok sıcak geçti sanki herkes birbirini önceden tanıyor gibiydi...gerçi geleceğim deyipte gelemeyen baya arkadaş vardı ama olsun birdahaki sefere artık...hazalla fazla tanışamadık işleri olduğundan dolayı yanımızdan ayrılmak zorunda kaldı ...banlanan arkadaşımız enginde gelmişti.ama çok güzel geçti...efsanla engin süperdi yaa ikisinide çoook seviyoruz.....keşke sitedeki herkesle böyle tanışabilme imkanımız olsa.....
sinan
Tarih 29 Ekim 2007 15:26
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1094
6 kişi ilk buluşma için az sayılmaz. eğlenmenize sevindim. de niye hiçbiriniz foto yüklemiyosunuz bakıyım galeriye :)

sonraki buluşmaların daha kalabalık ve eğlenceli olması dileğiyle
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efsan
Tarih 29 Ekim 2007 20:03
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
fotoğraf makinası unutuldu telefonla çektik, fazla değil gerçi.ama yükleriz.. ki fatih'in dediği gibi siteden 4 kişiydik enginle beraber.. umarım bir sonraki buluşmada daha kalabalık olabiliriz..
sıcaktı.. güzeldi.. hoştu.. hiç biriyle kopmayı düşünmüyorum.. zaten işin içinde ben olunca
umuts
Tarih 29 Ekim 2007 20:19
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 390
bende aranızda olmayı çok isterdim ama bayağı bi imkansız gözüküyor,anladığım kadarıyla da sıcak geçmiş buluşma. hepinizin adına çok sevindim.uzun ömürlü olur inşallah.
efsan
Tarih 29 Ekim 2007 20:22
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
sağlam temelli oldu gibi geldi bana senle de buluşuruz bu taraflara geldiğinde inşallah
umuts
Tarih 29 Ekim 2007 20:25
Site Ahalisi
Site Ahalisi
inşallah,kısmet gerçekten de bazen öyle bi oluyor ki hiç ummadığın da umduğun şey oluveriyor. o zaman bizim de yani hepimiz'in görüşmesi dileğiyle.
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki