| Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ kargo |
| Yazar |
Mesaj |
| uyumsuzfani |
 2 Haziran 2008 19:52
 Re: kargo |
|
|

Site Ahalisi
Meslek: Öğrenci
|
|
"Yalnızlık Mevsimi", "Sevmek Zor", "Ateş ve Su", "Sen Bir Meleksin", sevdiğim şarkıları fakat sen ağlama cover lari için aynı şeyi diyemicem beğenmedim açıkcası piyasanın acemisi yada çömezde değiller nasıl böyle bişi yaptılar anlamış değilim...geçmişte yaptıkları birtakım harika işlerin yenilenmiş şekilde devamını getiremedikleri için kızgın mı olsam yoksa şarkılarını dinleyip hayal kurdugum,kendimi bambaska yerlerde bulduğum zamanları anıp kendimi mi avutsam diye düşünüyorum ve onlar geçmişimin ruh gıdası..artık eski çizgilerini yakalamaları konusundaki inancımı fazlasıyla kaybetmiş durumdayım. grubun grup üyelerinin aldığı kararları ve değişimlerini saygıyla karşılıyorum fakat kesinlikle bir yerlerde yanlış yapmaktalar.. |
| |
|
| |
 |
| denizZ |
 2 Haziran 2008 20:37
|
|

Site Ahalisi
|
evet yaa sanki bir yerde bir kopuklukları var, bu kadar kaliteli müzik yaparken birden yok olmuş gibi olmalarını anlayamıyorum!!!
kargo'yu geri istiyorum!!!! hiç değilse koray candemir'i kaliteli rock böyle kaybolmasın.... |
| |
|
| |
|
| efsundeniz |
 2 Haziran 2008 20:46
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
kahve reklamındaki şarkılarının müziği hoşuma gitti yeni albümdeki bir şarkıymış galiba eskisi gibi olacaklar.. |
| |
|
| |
 |
| denizZ |
 4 Haziran 2008 14:06
|
|

Site Ahalisi
|
eveet o şarkı neymiş diye çok merak ediyordum, gerçekten yeni albümse mutlaka bulmalıyım o albümüü |
| |
|
| |
|
| Soygaz |
 15 Haziran 2008 17:54
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Öğrenci
|
|
Türkiye'de doğru düzgün müzik yapmış olan nadir gruplardan..Güzel cover yaparlar bir de.. |
| |
|
| |
 |
| denizkizi |
 15 Haziran 2008 21:18
|
|

Forum Demirbaşı
|
seni seviyorum şarkıları gerçekten çok güzel..içten bişey olmuş duygularını anlatıp anlatıp çünkü seni seviyorum demeleri çok hoş:)zaten başkada pek bi şarkılarını dinlediğim söylenemez |
| |
|
| |
|