şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ kargo
Yazar Mesaj
uyumsuzfani
Tarih 2 Haziran 2008 19:52
Mesaj konusu Re: kargo
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
"Yalnızlık Mevsimi", "Sevmek Zor", "Ateş ve Su", "Sen Bir Meleksin", sevdiğim şarkıları fakat sen ağlama cover lari için aynı şeyi diyemicem beğenmedim açıkcası piyasanın acemisi yada çömezde değiller nasıl böyle bişi yaptılar anlamış değilim...geçmişte yaptıkları birtakım harika işlerin yenilenmiş şekilde devamını getiremedikleri için kızgın mı olsam yoksa şarkılarını dinleyip hayal kurdugum,kendimi bambaska yerlerde bulduğum zamanları anıp kendimi mi avutsam diye düşünüyorum ve onlar geçmişimin ruh gıdası..artık eski çizgilerini yakalamaları konusundaki inancımı fazlasıyla kaybetmiş durumdayım. grubun grup üyelerinin aldığı kararları ve değişimlerini saygıyla karşılıyorum fakat kesinlikle bir yerlerde yanlış yapmaktalar..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizZ
Tarih 2 Haziran 2008 20:37
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
evet yaa sanki bir yerde bir kopuklukları var, bu kadar kaliteli müzik yaparken birden yok olmuş gibi olmalarını anlayamıyorum!!!
kargo'yu geri istiyorum!!!! hiç değilse koray candemir'i kaliteli rock böyle kaybolmasın....
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 2 Haziran 2008 20:46
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
kahve reklamındaki şarkılarının müziği hoşuma gitti yeni albümdeki bir şarkıymış galiba eskisi gibi olacaklar..
denizZ
Tarih 4 Haziran 2008 14:06
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
eveet o şarkı neymiş diye çok merak ediyordum, gerçekten yeni albümse mutlaka bulmalıyım o albümüü
Soygaz
Tarih 15 Haziran 2008 17:54
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Türkiye'de doğru düzgün müzik yapmış olan nadir gruplardan..Güzel cover yaparlar bir de..
denizkizi
Tarih 15 Haziran 2008 21:18
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
seni seviyorum şarkıları gerçekten çok güzel..içten bişey olmuş duygularını anlatıp anlatıp çünkü seni seviyorum demeleri çok hoş:)zaten başkada pek bi şarkılarını dinlediğim söylenemez
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3