şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Kültür - Sanat ~ Kitaplar
Yazar Mesaj
shqipelif
Tarih 13 Nisan 2008 20:06
Mesaj konusu Re: Kitaplar
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Hatay Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 7
evet sarı siyah kitabını okudum iki kişi yazmış acayıp komediydi normalde sevmem kitap okumayı ama o kitap farklıydı içeriği ise iki küçük çocuğun yaramazlıkları
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 16 Nisan 2008 18:13
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Can Dündar'ın , Agatha Christie'nin ve Stephen King'in tüm kitaplarını öneriyorum..Balzac , Tolstoy..Daha nice mükemmel yazarlar var ama aklıma gelenler şu an bunlar.. :)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
rockerangel3
Tarih 19 Nisan 2008 19:43
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
evet agatha christie özellikle on küçük zenci.. ilk okuduğum kitabı ama hala unutmam süper bir kitap.. şiddetle tavsiye edilir
MeLL
Tarih 10 May 2008 01:02
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 156
Dostoyevski vazgeçilmezimdir şiddetle tavsiye ederim.. Türk yazarlardan Ahmet Altan'ı severim ve en çok etkilendiğim aşk romanı "En Uzun Gece" 3 kere okuyup her okuduğumda sonunda ağladığım bir kitaptır.. Onun dışında Elif Şafak'n kitaplarını beğenirim.. Baba ve Piç,, Siyah Süt gerçekten iyi romanlar.. Hermann Hesse'ın "Bozkır Kurdu" adlı romanı yine beni çok etkileyen kitaplardan biridir.. İnsanın içindeki iyi ve kötünün kavgasını anlatan psikolojik yönü ağır bir roman.. Psikolojik roman sevenlere tavsiye ederim.. Erdal Demirkıran'ın kitapları hoşuma gider adam gerçekten mantıklı şeylerden bahsetmekte.. "Cehennemin Dibine Git" adlı kitabı favorimdir.. Şimdilik bu kadar
multeciyim
Tarih 11 May 2008 18:46
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
Dostoyevski konusunda sana katılıyorum şiddetle tavsiyemdir... Rock
Gamzece
Tarih 19 May 2008 14:40
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
kitap okumasını çok severim..diksiyonumu her zaman beğenirim.

Reşat nuri gültekin-yaprak dökümü,dudaktan kalbe,çalıkuşu

Mehmet coşkundeniz-tüm eserleri

Cezmi ersöz-Şizofren Aşka Mektup,Derinliğine Kimse Sevgili Olamadı,İçime Gir Ama Sigaranı Söndürme..
rockerangel3
Tarih 20 May 2008 20:08
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
yaa kimse burda agatha christie okumuyor muu
multeciyim
Tarih 21 May 2008 13:52
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
ben hiç okumadım
efsundeniz
Tarih 21 May 2008 19:27
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
belki okumuşumdur ama yazarların smini aklımda tutamadığım için bilmiyorumdur birkaç kitabın ismini yazarsan balki benim gibi olanlar vardır
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
rockerangel3
Tarih 23 May 2008 16:47
Aktif Üye
Aktif Üye
Mmmm..
on küçük zenci
mavi trenin esrarı ölüm meleği
beklenmeyen misafir
nil'de ölüm
roger ackroyd cinayeti
16.50 treni
filler de hatırlar
doğu ekspresinde cinayet
kanatların çağrısı
noel'de cinayet
elmayı yılan ısırdı