Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Kültür - Sanat ~ Kitaplar
Yazar Mesaj
bOhEmZuLiK
Tarih 8 Mart 2008 14:21
Mesaj konusu Kitaplar
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 516
kitap okumayı sever misiniz?
okuduğunuz kitaplardan sizi en çok etkileyen hangisi?
okuduklarınız hakkında biraz bahseder misiniz?
ve defalarca okuyup ve bıkmadığınız kitap var mı?
  Kullanıcının profilini görüntüle
theconqueror
Tarih 9 Mart 2008 16:55
Mesaj konusu Re: Kitaplar
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 565
kahraman tazeoğlunun bütün kitaplarını 100 kerede okusam bıkmam özellikle "araz"...insana bütün duyguları bir arada yaşatıyor...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
KoNtEs
Tarih 9 Mart 2008 17:01
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 82
kitap okumayı çok severim. en sevdigim yazar İhsan Oktay Anar dır özellikle suskunlar kitabını tavsiye ederim
efsundeniz
Tarih 9 Mart 2008 17:51
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
kitap uzun bir süre okumadım ama bir başladım başlayış o başlayış oldu her hafta bir kitap okuyorum ve en beğendiğim kitaplar
peyami safa:selma ve gölgesi
daıelle steel:yankılar
gılbert sınoue:çarmıhtaki kraliçe bunları baştan başlayarak tekrardan okuyabilirim bunu sebebi ise yankılar ve çarmıhtaki kraliçenin tarih kitapları olması ve bilmediğim bir çok şeyi öğretmesi özellikle yankılar adolf hitler dönemindeki herşeyi çok güzel anlatıyor selma ve gölgesi'de güzel bir polisiye roman polisiye hoşuma gider
IYIKOTU
Tarih 9 Mart 2008 18:05
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 224
alphonso de lamartine - graziella kitabı birkaç kez okuduğum bir kitap. ayşe kulin ve buket uzuner'in kitaplarını da ilgiyle takip ediyorum
multeciyim
Tarih 9 Mart 2008 18:09
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 522
kitap okumak vazgeçilmez oldu benim için kısaca şöyle diyim dostoyevski'nin tüm kitaplarını okumuş ve etkilenmişimdir.. Rock
Soygaz
Tarih 9 Mart 2008 23:07
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Ben genelde Agatha Christie veya Stephen King okuyorum..Onun dışında Reşat Nuri Güntekin ve dünya klasikleri güzel bana göre...Ayrıca filmi de yapılmış olan "Ölü Ozanlar Derneği" ni beğenmiştim ben..Birden aklıma geldi(:
pussuk
Tarih 9 Mart 2008 23:33
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
bende kitap okumayı çok severim genelde günlük tarzı hayatla ilişkili sürükleyici kitapları severim esn son okuduğum mavi tüy atlı kitap çok hoşuma gitti bir mesihin maceralarını anlatıyor tavsiye ederim başlarda sıkıyor biraz ama evet ölü ozanlar derneği bende okumuştum ve filminede kendisinede hayran kaldım çok hoşuma gitmişti oda
gitarci
Tarih 10 Mart 2008 14:46
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 66
bugüne kadar okuduğum en güzel kitap iki aşk arasında atatürk bu kitabı onlarca defa okusam da bıkmam.çünkü kitap gerçekleri Atatürk'ün yaverinin ağzından ve gerçek olarak anlatıyor.
bOhEmZuLiK
Tarih 10 Mart 2008 15:16
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 516
Agatha Christie-uyuyan ölüm çok güzel bir kitaptı
ve "halit ertuğrulun" bütün kitapları çok güzel oluyor
ama beni en çok entikileyen "düzceli mehmet" ve "kendini arayan adam" oldu
birde şuanda okumakta olduğum kitap çok iz bırakacak gibi geliyor bana "niçin müslüman oldular " adlı bir kitap
daha bir sürü var okuduğum ve unutamadığım kitap olarak
ama defalarca okusamda bıkmayacağım kitap
matematik kitabım olsa gerek öğrenmekte ne kadar zorlasada o kitabı okumaktan bıkmıyorum
(ve kitap okumayı çok çok seviyorum daha çok bilgilendiren ders veren kitapları okumayı severim)
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
1, 2, 3, 4, 5  Sonraki