şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ Koçfest 2008
Yazar Mesaj
umuts
Tarih 25 May 2008 21:03
Mesaj konusu Re: Koçfest 2008
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 410
bugün mü ? bide hangi gazete ?
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
efsundeniz
Tarih 25 May 2008 21:07
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
bugün ve posta gazetesi hatta iki genç şeboyu görmek için birbirini bıçaklamış ben resmi kestim bile
pelinn
Tarih 25 May 2008 21:57
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 382
şebo aşkı insana neler yaptırıyor derken abartmışlar...yazık ya
  Kullanıcının profilini görüntüle
umuts
Tarih 26 May 2008 12:10
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 410
sanırım erzurum konserine gelen yok ne yapalım tek başıma keşfe çıkacağım demek ki eğer güzel şeyler yaparsam sizlerle paylaşacağım..yarın "fizik" finalim var ben erzurumdayım
uyumsuzfani
Tarih 26 May 2008 12:37
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
umut seni çok kıskanıyorum haberin olsun şarkılara bağıra bağıra eşlik et bizim için:(
denizZ
Tarih 26 May 2008 16:32
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
çok da bağırmasın ama, sesi falan kısılır sonra
gidip de fotoğraf çekebilirse çok güzel olur ama, burdakinin acısını çıkarmamız lazım, şeboya gittik ama adam gibi foto çekemedik üzüldüm ben
  Kullanıcının profilini görüntüle
uyumsuzfani
Tarih 26 May 2008 17:02
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
çok haklısın halen ciğerim yanıyor:) bir foto şebnemden hayır inandıramicaz milleti bide şebnem neki bizim bile doğru dürüst fotomuz yok:(çok büyük bir acemilik oldu, ya şebo bidaha gel neolur bünyemiz şoka uğradığından ne olduğunu anlamadık
umuts
Tarih 26 May 2008 17:38
Site Ahalisi
Site Ahalisi
arkadaşlar konser iptal olabilir ama kesin değil..standları kaldırmışlar ordan geliyorum şimdi acil bir işim çıktı eve dönmek zorunda kaldım,çok yakın ev ile konser alanı..şimdi geri gidiyorum inşallah ön taraflar dolmamıştır! fotoğraf makinam yanımda çekebilirsem ne ala..hepinizi kucaklıyorum. bu arada gündüz2 saat dolu yedim,hava şartları çok kötü ( standlar o yüzden kalktı zaten )..hasta olmam inş. bide gece evin yolunu bulabilirim inş dönerken
uyumsuzfani
Tarih 26 May 2008 17:45
Site Ahalisi
Site Ahalisi
umut gönlümüz iyi dileklerimiz seninle:) sanki savaşa gidiyosun,silahınıda aldıysan ki bu fotoğraf makinası oluyor git işlerini bitir umut silahını iyi kullan ve bu savaşı kazan evin yolunuda bulursun umarım:)kaybaolmasını istemem fotoların şaka bi yana iyi eğlenceler
umuts
Tarih 26 May 2008 20:37
Site Ahalisi
Site Ahalisi
yine hayal kırıklığına uğradım ve uğrattım sizi, alana gittim kalabalıklaşmıştı en öndeki yerimi kaybetmiştim standalar kalkmıştı, konser havası hiç yoktu, hava çok soğuktu ve ben çok yağmur yedim üşüyordum aslında uzatmaya gerek yok "yapayalnızdım" tek başıma çok sıkıldım bekleyecek sabrım kalmadı ve haykodan sonra çıkacağı için şebnem, bende döndüm geldim..bir iki foto var onları koyayım bi bakarsınız..kalamadığım için üzgünüm ve sizin içinde fotoğraf çekemediğim için,lütfen kusura bakmayınn
10. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sonraki