şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ Konser varr............
Yazar Mesaj
efsan
Tarih 17 Aralık 2007 16:32
Mesaj konusu Re: Konser varr............
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
fatih türkçeye biraz daha dikkat. kulağını çekerim bak
benim final haftama denk geliyor. bakalım.. olursa ben de gelirim.. umarım..
  Kullanıcının profilini görüntüle
theconqueror
Tarih 17 Aralık 2007 16:37
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
dikkat etmeme gerek yok efsancım çünkü kelimeleri kısaltalarak yada harfleri yutarak yazmıyorumki ben....hem kulağımı çeken yeterki sen ol yaa....
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
efsan
Tarih 17 Aralık 2007 16:42
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
ah bir görüşebilsek de kulağını çekmem kalsa
theconqueror
Tarih 17 Aralık 2007 16:50
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
evet ....açıkçası şöyle okuduğumda edebiyata çok önem veren biri olarak o yazıyı kendime yakıştırmadım her nekadar harf hatam olmasada çok düşük kelimeler olmuş.ama ne yapayım konu şebo olunca helede konser olunca kim heyecanlanmaz ki?konser yazısını okuyunca burada faturaları bile sisteme yanlış girmişim.şimdi tek tek düzeltiyorum....
sevimli16
Tarih 17 Aralık 2007 17:06
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Konya Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 119
ya süper ama ben gelemiyorum haksızlık bende şebonun konserine gitmek istiyorum en acısı hiç konserine gitmedim buraya gelmesini yüzdört gözle bekliyorum
theconqueror
Tarih 17 Aralık 2007 17:12
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
yüzdört gözlemi?
boyofhell
Tarih 17 Aralık 2007 17:43
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
2008 gümbür gümbür geliyo...

inş. aksilik çıkmaz...
theconqueror
Tarih 17 Aralık 2007 18:05
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
en büyük dileğimiz o zaten inşallah bir aksilik çıkıpta hayallerimiz suya düşmez....
metalmanyak
Tarih 17 Aralık 2007 20:33
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
bu haber şimdi doğru değil mi?boşuna plan yapmayalım da arkadaşlarla ona göre yani
grkmgvn
Tarih 18 Aralık 2007 01:39
Üye
Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Balıkesir Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 23
8 eylüldeki konser haberinden sonra aldığım en güzel haber bu arkadaşlar. para biriktirmeye ve para dilenemeye başlıyorum şimdiden.eminim muhteşem bi konser olacak bu
2. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, ... 12, 13, 14  Sonraki