Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ Konser varr............
Yazar Mesaj
SeBoDeLiSi
Tarih 20 Ocak 2008 19:56
Mesaj konusu Re: Konser varr............
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 753
sizin adınıza çok sevindim orada olmayı çok isterdim ama çevre illerede gelecekmiş. Bekliyoruz seni Şebo'mmm
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pussuk
Tarih 20 Ocak 2008 20:34
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
bende yazılanları tek solukta okudum keşke orda olabilseydim ama mümkün olmadı
  Kullanıcının profilini görüntüle
sheytha
Tarih 20 Ocak 2008 22:45
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 168
arkadaşlarımın bahsettiği gibi bende konseri soluksuz izledim arkalardan en öne geçmenin şansını tekrardan yakaladım hani derler ya anlatılmaz yaşanır inanınki şeboda böyle birşey kelimeler yetmez...
theconqueror
Tarih 21 Ocak 2008 10:19
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 565
hazalcım öyle bir yazmışsınki her satır başında sanki kalbime birşey saplanıyordu sanki anlattıklarını ben yaşamışım gibi oldu....keşke orda olabilseydim şu 2 ay sonra birdaha konser olusa gerçekten çok süper olur.....hazalcım senle sonra daha detaylı konuşalım.şu konseri birde canlı canlı anlat....
JediKnight
Tarih 21 Ocak 2008 19:36
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İzmir Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 18
Arkadaşlar izmir konserine gelecekler varmı? 23 Şubat ben sırf o konser için Burdur-Bucak tan okulumu bırakıp gideceğim aldım biletimide 20.00 da atlas pavyonda ilk defa gideceğim şeboyu görmeye çok heycanlıyım şimdiden
selcukcadir
Tarih 22 Ocak 2008 17:48
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Danışmanlık Mesajlar: 8
23 Şubatta izmirdeyim. Herkese iyi eğlenceler....
grkmgvn
Tarih 22 Ocak 2008 18:39
Üye
Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Balıkesir Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 23
23 şubatta bende izmirdeyim konser yerini bilmiyorum ama sora sora bağdat bulunurmuş
efsundeniz
Tarih 22 Ocak 2008 18:44
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
konserde hiç foto çeken yok mu ya hazal abla en çok senden bekliyoruz fotoları, çok merak ediyorum şebomu
theconqueror
Tarih 22 Ocak 2008 19:20
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 565
hazal çekememiş arkadaşı çekmiş yakında siteye koyar çekilenleri.....
Hazal
Tarih 23 Ocak 2008 00:06
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 730
arkadaşlar fatihinde dediği gibi ben çekmedim ama arkadaşlarımdan ve farklı kaynaklardan bulduğum resimleri ekleyeceğim:)
11. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Sonraki