| Forum Anasayfa ~ Konserler ~ Konser varr............ |
| Yazar |
Mesaj |
| feho |
 15 Ocak 2008 02:22
 Re: Konser varr............ |
|
|

Yeni Üye
Meslek: Serbest meslek
|
selam arkadaslar ben sebnem ferah konserine gelmek istiyorum 19 ocak bostanci konserine.
ama ben makedonyali oldugum icin ve ozurlu oldugum icin turkiyeye geldicem de orda bilet bulur muyum bulamaz miyim? herhangi bir yardim edebilir misiniz ? ve de sebnem ferah la tanismak istiyorum cok hayraniyim ben makedonyada yasayan bir turk olarak ne olur dikkate alin..
simdiden tessekurler... |
| |
|
| |
|
| sinan |
 15 Ocak 2008 06:03
|
|
Site Admin
|
en uygunu, mümkünse online olarak kredi kartı ile satın almanız ( http://www.biletix.com/event.htm?id=JSEB1&pr=BK ) konser günü gelirseniz bilet bulamayabilirsiniz.
şebnem ferah ile tanışma konusunda elimizden pek bişey gelmez. bu, çok fazla insanın istediği birşey
iyi eğlenceler. |
| |
|
| |
 |
| neyzenapo |
 16 Ocak 2008 16:57
|
|

Yeni Üye
Meslek: Öğrenci
|
|
konser için bir yerde buluşup beraber gitme imkanı var mı ? |
| |
|
| |
|
| Hazal |
 18 Ocak 2008 17:29
|
|

Görevli
|
|
arkadaşlar biletix de biletler TÜKENMİŞ!!! |
| |
|
| |
|
| theconqueror |
 18 Ocak 2008 17:48
|
|

Forum Demirbaşı
|
off ya şu gidenleri o kadar çok imreniyorumki anlatamam.zaten şu istanbul-ankara-izmir konserlerinden sonra yeni albüm çalışmalarına girecekmiş.uzunca süre göremeyeceğiz heralde bu daha çok koyuyor insana.her nekadar yeni albüm insanı heyecanlandırsada onu uzunca süre görememek çok üzücü ....giden herkes gitmeyenlerin yerinede eğlensin... |
| |
|
| |
 |
| guardian86 |
 18 Ocak 2008 20:13
|
|

Yeni Üye
|
ya biz öksüz müyüz buraya niye gelmiyor şebom yaa onu dört gözle bekliyoruz.. GİRESUN ÜNİ.. arkadaaşlar şebonun karadenizdeki konserleri için sizden haber bekliyorum... |
| |
|
| |
|
| theconqueror |
 19 Ocak 2008 22:43
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
ya arkadaşlar konser nasıl geçti? |
| |
|
| |
 |
| Hazal |
 20 Ocak 2008 12:35
|
|

Görevli
|
konser tek kelimeyle mükemmeldi. şebom tam 8 de sahneye çıktı ve sahneden indiğinde saat 11 i geçiyordu. tam 3 saat hiç aralıksız eğlendi eğlendirdi. ve "seni çokçokçokçok seviyoruz meleğimiz-www.seboist.com" yazılı açtığım pankartı 2-3 kez görüp parmağıyla işaret edip gülümsemeleri konserin benim için en önemli noktasıydı .
konserden önce kulis otaparkınas baktık arkadaşımla şebomuzun arabası gelmiş mi diye o arada kulis kapısından didem hanım gözüktü 2 kişi ona hediye veriyordu meğerse şebomuza ulaştırması içinmiş. ben de hemen mektuplarımı verdim didem hanıma ve bana kulise koyacağını söyledi. buarada şebnem ferah daha gelmemişti. oradaki korumalar sağolsun 4 4 buçuk gibi geleceğini söylediler gel uzaktan görürsün dediler bana:) bu arada baktım yukarıdan yğrğyerek ozan abi geliyor ben çığlıklığa yanına gittim ve mutluluktan ağlamaya başlamışım tokalaştığımızı hatırlıyorum ama buarada bir de ozan abiyi öpmüşüm neyse sonra pankartımızı imzalattım
daha sonra 4 4 buçuk gibi şebomuzun arabası gözüktü. ama maalesef araba tam kulis kapısının önünde durdu tabii korumalar da devreye girdi biz yaklaşık 5 metre belki biraz daah fazla uzağındaydık ve melek arabadan indi bizim arkadaşla şebnem çığlıklarımız bize döndü ve el salladı mükemmeldi:)
ve konser zamanı çok kalabalıktı tabikide önlere geçmemiz biraz zor oldu ama yine 3.4. sıraya kadar gitmeyiz başardık ve pankartımızı gördü şebo bize gülümsedi ve artık sitemizden haberi var genelde konserlerinden söylemediği bir kaç şarkı söyledi mesela "çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar" deli kzıım uyanın peşine "bu şarkının bir başka albümde devamı vardı arkadaşlar" diyerek "herşey insanlar için" şarkısını söyledi. sonra "gözlermin etrafındaki çizgiler" gibi pek söylemediği şarkılarını söyledi şebnem ferah. "fırtına" şarkısında grup arkadaşlarını tanıttı ve onların soloları vardı tabiki veda etti bu şarkının ardından ama tabi her zmanaki gibi biz onları göndermedik geri gelip konfetiler eşliğinde "bu aşk fazla sana" yı söylediler ve ardından "hoşçakal" ve senfoni konseridne yaptığı gibi " sana bilmediğim bir şey söyleyemem ben de hiç bir şey bilmiyorum ne kadar iyilik varsa hepimiz için hepsini dileyip gerisine direniyorum; ben hepimiz için her şeyin en iyisini diliyorum sizi çok seviyorum" dedi ve indi sahneden... böylece muhteşem bir gece de sona ermiş oldu:). bu arada konser arasında şöyle bir konuşma yaptı şebnem ferah "uzun bir süreden sonra bir araya gelebildik buradan sonra ankaradaki ve izmirdeki arkadaşlarımızla ve eğer imaknımzı olursa çevre illere de gideceğiz ve sonra da daha güzel şarkıları yani umarız ki daha çok sevceğiniz şarkıları size ulaştırmak için stüdyoya gireceğiz ama bizlerin yaşları ilerledikçe sizlerle bir araya gelme ihtiyacımız biraz daha artıyor ve belki 2 ay sonra tekrar görüşürüz" dedi.. yani iki ay sonrada bir konser müjdesi olabilir arkadaşlar:) |
| |
|
| |
|
| yenidEngin |
 20 Ocak 2008 13:00
|
|
Banlı
|
Hazal'ın uzun uzun yazdığı gibi; harika bir konserdi. Şebnem'in de dediği gibi, uzun bir aradan sonra konsere çıkınca, hem onun hem de bizim için konser daha da bir eğlenceli ve duygulu geçti.
Bu arada Hazal söylemeyi unutmuş ancak, konserin sonlarına doğru, geçen yılın 19 Ocak'ını hatırlatarak, Hrant Dink cinayetinden bahsetti ve "beyaz bereli çocuğun" bizler gibi sohbet edip, birlikte konsere gidebileceği arkadaşları olsaydı, bu cinayeti işleyememiş olacağını söyledi. Bunun ve müzik vs gibi sanatların insanı böyle birşey yapmaktan alıkoyacağından bahsetti.
Ve bunları söylerken her zamanki yüce- ve alçakgönüllülüğüyle ne şarkılarında ne de günlük yaşamında büyük sözler söyleyemediğini tekrarladı Bu yüzden o konserde bulunmamızın çok şey ifade ettiğini de ekledi ve teşekkür etti |
| |
|
| |
 |
| sevimli16 |
 20 Ocak 2008 13:33
|
|

Aktif Üye
|
hazalcım anlatığın şeyleri tek solukta ve heyecanlı bir şekilde okudum umarım bende şebomun bi konserinde ona el filan sallarım sizi çok şanslı görüyorum çok güzel bişey şebonun konserine gitmek |
| |
|
| |
|