Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ Lost
Yazar Mesaj
KoNtEs
Tarih 25 Nisan 2008 23:02
Mesaj konusu Re: Lost
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 68
beni bu kadar etkileyen bir dizi yok dünyada süper
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
efsan
Tarih 26 Nisan 2008 00:01
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 325
ilk sezon yeni bitmişti ben diziye başladığımda, arkadaş önermişti ve ben o ilk sezonu sanırım 4 günde izlemiştim.. sağlam bir dizi, uzun süre takip edince de hiç bırakamıyor insan ama hala uç noktalar var. mesela o sis? son bölümlerde hiç geçmedi zaten.. kaos
  Kullanıcının profilini görüntüle
pussuk
Tarih 26 Nisan 2008 00:02
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 225
tntde başlamasaydı bende izleyemicektim iyikide orda başladı yayınlanmaya gerçekten insanı merak içinde bırakıyor bir sonraki bölümün hemen yayınlanmasını istiyorum izleyenler siz kimcisiniz bende şebom gibi sawyercıyım
efsan
Tarih 26 Nisan 2008 00:03
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 325
daha ilk bölümlerdesin. sawyer cı olman normal, ben dahil herkes gibi
pelinn
Tarih 26 Nisan 2008 00:07
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 152
tek bir bölümünü bile izleyemedim..çok utanıyorum
pussuk
Tarih 26 Nisan 2008 00:08
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 225
bilmiyorum ama tipinden değil jack bana daha çekici geliyor ama kişilik olarak sawyer ki daha onun öyküsünü bilmiyorum değişmez sanırım düşüncelerim
uyumsuzfani
Tarih 26 Nisan 2008 00:09
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 209
ben henüz karar veremedim aklım karışık sawyer mı? jack mi? amantanrıım ilerleyen bölümlerde karar veririm.. ya canım lost izlemek istedi
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
efsan
Tarih 26 Nisan 2008 00:12
Site Ahalisi
Site Ahalisi
ben favorimi söylemeyeyim o zaman, sawyer kadar yakışıklı, jack kadar melek yüzlü değil ama olsun.. daha karşılaşmadınız.. merak edin biraz
pussuk
Tarih 26 Nisan 2008 00:13
Aktif Üye
Aktif Üye
pazar gecesi tekrarı var zaten tekrarı izlemezsem kudururum
efsundeniz
Tarih 26 Nisan 2008 18:22
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 794
süper bir dizi yaa alışkanlık yapıyor bağımlısı oldum keşke hergün her saat oynasa. ben de şimdilik jackciyim
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki